06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Az edzés, ami nem csak egy fogadalom lesz

edzes

Írta: admin

2021.01.02.

Az edzés akkor hozza a kívánt eredményt, ha kitartóan és élvezettel végzed. Akkor, ha mélyen legbelül is éppúgy akarod, mint, amikor a tükörbe nézve áhítozol egy formásabb, feszesebb és tónusosabb testről.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, ne csak fogadkozz, hanem hozz egy döntést, amit minden porcikáddal támogatni is fogsz az új évben. Ha pedig még nem találtad meg azt az edzésformát, ami mindezt kihozza belőled, csak olvass tovább, segítünk!>>>

Milyen edzés illik hozzád? 

Ha az edzés végén jóleső fáradságot érzel és maga a mozgás mindvégig felüdít, jó úton vagy.

Sokan épp azért adják fel idő előtt, mert bár újévi fogadalomként még komolyan gondolták, de amikor az edzésre kerül a sor, már nem is akarják igazán. Márpedig ha te is azt érzed, hogy az általad kiválasztott mozgásformát csak erőlködve, már-már kényszerből csinálod, előbb vagy utóbb fel is adod.

Ezért nem is érdemes újévi fogadalomként tekintened erre a kérdésre. Helyette inkább azt gondold át jó alaposan, hogy te mire vágysz valójában!

Pörgős, táncos órákra? Alakformáló gyakorlatokra? Vagy a testi-lelki és mentális épülést támogató, könnyed, mégis minden porcikádat átmozgató edzésformára? 

Ugye, hogy nem mindegy? 

Ha tánc a szenvedélyed, a modern tánc órákon számtalan élménnyel gazdagodhatsz. Ha pedig a ritmusok és a vérpezsdítő muzsika dallamos lüktetésére szeretnél edzeni, keresve sem találhatnál jobbat a forró, latin ritmusokra épülő zumbánál

Ha célzott alakformálásban találod meg a boldogságod, akkor nem kérdés, hogy ebben az irányban kell elindulnod. 

Ha pedig a feszes, tónusos, szálkás izomzat a célod, de nem vagy híve a nagy mozdulatoknak és az intenzív technikáknak, a jógában vagy a pilatesben találhatod meg a számításaidat. Ezek ráadásul komplexen mentálisan és lelkileg is fejlesztenek. 

Amint láthatod, az edzés nem valami kötelezően elvégzendő feladat, amit a hátad közepére sem kívánsz. Ha ugyanis az életformádnak és habitusodnak megfelelően választasz, máris nagyságrendekkel nagyobb lelkesedéssel és kitartással fogod csinálni nap mint nap. De legalább heti 2-3-szor és ennek az eredménye is hamarosan látható és érezhető lesz. 

Nos, készen állsz a változásra?

Fusd át az online órarendünket, válaszd ki a számodra legszimpatikusabb edzést és találkozzunk 2021-ben! Mi itt leszünk.>>>

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás