06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Kezdő jazzbalett,
modern tánc

A Modern táncról

Bemutatás

Modern tánc óránkon megismerhetitek a művészi tánc alaplépéseit, melynek lényege a tartásjavítás, a harmonikus mozgás fejlesztése. Megtanulhatjátok a balett alap pozícióit. Majd később ezekre az alapokra építve sajátíthatjátok el a különböző modern tánctechnikákat. Ezek a technikák a klasszikus balettel szemben utat nyitnak a szabad mozgásnak és az önkifejezésnek. Megtanuljuk, hogyan lehet izoláltan mozgatni testrészeinket, hogyan használhatjuk ki a gravitáció adta lehetőségeket a mozgásban. Ezek a technikák egyszerre építik, erősítik és formálják az izomzatot, fejlesztik a légzéstechnikát, segítve ezzel az esztétikus, koordinált mozgás kialakulását. Később, amikor elsajátítottátok az alap technikákat, már csak a képzeleteteken és a kreativitásotokon múlik, mennyire használjátok ki testetek adottságait.

Aktuális kurzusaink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Csütörtök 19:30-20:30 

Tandíjak és infók

Tandíj

2000 Ft/alkalom

9250 Ft/ 5 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 45 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)

17000 Ft/ 10 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 90 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)

Öltözet

Kényelmes sportruha, nem csúszós zokni.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!