06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Szabó Tímea

Az Impulz Mozgásköpont vezetője

Oktatott órák

Jazzbalett, modern tánc gyerekeknek és felnőtteknek

STOTT Pilates

BodyArt Training

Személyi edzés

Magamról

Már kiskoromtól kezdve a mindennapjaim része volt a tánc és a mozgás. 4 évesen kezdtem el jazzbalett, modern-tánc órákra járni és tanáraimnak köszönhetően azóta is ebben a közegben mozgok. A gimnáziumi évek alatt, amikor edzőim mellett segítettem a kisebb csoportok óráin, fogalmazódott meg bennem véglegesen, hogy a tanári hivatást szeretném választani. Kezdő pedagógusi pályám alatt is erősödött az érzés, hogy jól döntöttem. Feltöltődés a gyerekekkel lenni, oktatni, nevelni, terelgetni őket, látni, hogy fejlődnek és érezni azt a szeretetet, amit cserébe tőlük kap az ember. 

A STOTT Pilatessel és a felnőtt oktatással az egyetemi évek alatt kezdtem foglalkozni. Nagyon fontosnak tartom, hogy akár a mindennapi tevékenységek végzése közben, akár sportolás közben rendelkezzen az ember kellő testtudattal és megfelelő mély izomzattal, hogy megelőzze a mozgásszervi problémákat és így idősebb korban is öröm legyen a mozgás. Ezt a szemléletet próbálom minden órámba beépíteni.

Egy álmom vált valóra azzal, hogy lehetőségem volt létrehozni az egyesületet és a Mozgásközpontot Itt több nagyszerű oktatóval összhangban próbálunk kialakítani egy olyan közösséget, ahol mindenki hasonló céllal, jó csapatban, kellemes légkörben vehet részt az órákon. 

Végzettségek

2014: Táncpedagógusok Országos Szövetsége – Modern-kortárs csoportvezető

2016: GL Makeup Academy – Makeup technics course 

2017: Merrithew STOTT Pilates – Advanced Matwork 

2018: Intensive Mat-Plus

2018: Twist Ball Workout 

2018: Matwork Flow with Ankle Tubing

2018: Stability Workout Trainers Program 

2020: Testnevelési Egyetem – Osztatlan tanárképzés – Testnevelő-gyógytestnevelő-egészségfejlesztő tanár

2021: BodyArt Trainer

2021- : BHRG alapítvány – Egyéni és csoportos TSMT terapeuta

Ismerkedj

Szabó Tímea

Szabó Tímea

Gubcsi Zsanna

Gubcsi Zsanna

Tímár Krisztina

Tímár Krisztina