06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Bemutatkozás

Mozgásközpontunk a mozgás és a tánc népszerűsítéséért jött létre. Szeretnénk mindazoknak lehetőséget biztosítani, hogy megtalálják a számukra megfelelő mozgásformát, akikben megvan a késztetés, hogy tegyenek testi és lelki egészségükért.

Testi-lelki feltöltődés és pezsgő közösségi élet, avagy egy edzőterem, ahová nemcsak az edzés miatt fogsz lejárni

Ülő munkát végzel, egyre többször fáj a derekad, esetleg a testsúlyod is gyarapodni kezdett?

Számtalan próbálkozáson vagy már túl, de nem találtál olyan edzőtermet, ahol nem csak, hogy jól érzed magad, de az általad preferált edzést, a számodra is ideális időpontban tartják?

Esetleg gyermeked van és nincs, aki vigyázzon rá, ha te nem vagy otthon?

A mozgás az egészség alappillére és még annál is több…

Akármi is legyen az oka annak, hogy kihagyod, halogatod vagy teljes mértékben mellőzöd a tudatos és megfelelő mennyiségű, illetve intenzitású mozgást, az életkorodtól függetlenül, erőteljesen kihat:

 • az erőnléti állapotodra
 • az állóképességedre
 • az izmaid, csontjaid, gerincoszlopod és ízületeid állapotára
 • a lelki egyensúlyodra
 • a mentális egészségedre, és így a mindennapi tevékenységeidben elért sikereidre egyaránt 

Nincs ez másképp a gyermekek esetében sem. A megfelelő mennyiségű mozgás hiánya, a gyermeknél az alulfejlett izomzaton túl, gyakran:

 • önbizalom problémákban
 • zárkózottság-érzésben
 • vagy akár hiperaktivitásban is megnyilvánulhat

Ez pedig befolyásolhatja személyiségfejlődésük, társas kapcsolataik és tanulmányi eredményeik alakulását is.   

Tehát nem is kérdés, hogy a saját, vagy akár gyermeked egészségének megőrzéséhez a rendszeres testmozgásra is szükség van.

Helyezd előtérbe a saját igényeidet és érdekeidet

Akár otthon is végezhetsz gyakorlatokat, de még jobb, ha kiszakadva a mindennapos környezetből, egy edzőteremben találsz rá az igazán neked, illetve gyermekednek való, feltöltő és energetizáló mozgásformára. 

Tudtad, hogy a hasonló célú és érdeklődési körű emberek erőteljesen motiválják egymást, ami bámulatos hatással van az eredményeikre és a hangulatukra egyaránt?

Elképzelted már, hogy milyen fantasztikus lenne, ha megszabadulhatnál attól a néhány fránya kilótól, illetve véget vethetnél a mozgáshiány és az ülő munka okozta derékfájásodnak?

Gondolj csak bele, hogy milyen felemelő érzéssel töltene el, hogy az edzés, amit az edzőteremben végzel, egyben egy kellemes közösségi időtöltés is, amit napról napra lelkesen vársz, élvezettel teljesítesz és még a napirendedbe is könnyedén bele tudod illeszteni?

Még keresed az edzőtermet, ahová biztonsággal elengedheted a gyermekedet is, hiszen a folytonos támogató közegben, szakértő kezekben, nemcsak az önbecsülése és az állóképessége, hanem a tartása, a kitartása és a kreativitása is szárnyra kelhetne, az izomzata pedig ideálisan fejlődne?

Nem vagy könnyű helyzetben…

Hidd el, tudjuk, hogy az edzőtermek sok esetben bántóan személytelenek tudnak lenni, illetve, hogy a meghirdetett kurzusokhoz leginkább neked kell alkalmazkodnod, mert az edzőtermek tulajdonosai, illetve üzemeltetői az egyéni igényeidet nem tudják figyelembe venni.

Ismerjük azt az érzést is, amikor tetszik a kiválasztott kurzus, de valahogy nincs hozzá elegendő motiváció

Márpedig akaraterő, kitartás és lelkesedés nélkül sajnos nincs pozitív eredmény sem. Sokan pedig épp itt adják fel. Te ne tedd!

Így törd át a falaidat!

Ahhoz, hogy formába lendülj, valamint elementáris erővel megnöveld az önbizalmadat, és elkápráztasd a párodat, véget kell vetned a tunyulásnak és időt kell szánnod önmagadra is. 

Hidd el, a siker nem marad el!

Ahhoz, hogy ismét gondtalanul élvezhesd a szabad mozgás adta örömöket, meg kell erősítened a gerinced mentén, illetve az ízületeidet körülvevő izmokat és a mélyizomzatodat egyaránt.

Mert te döntesz: fájdalommal akarsz élni vagy gondtalanul?

Gyermeked testi és lelki fejlődését prioritásként kezeled? Biztosíts neki rendkívüli kihívást adó mozgásformát vagy akár egy hozzá illő versenysportot.

A gyermekek olykor gigantikus mennyiségű energiáját nem könnyű egészséges módon levezetni, de nem is lehetetlen!

„Szuper csapat, jó hangulatú órák.”

Tehát, érdemes olyan mozgásformát választanod, amit szívesen és élvezettel végzel, ami illik hozzád, és ha Te sem egy otthon tornázgató típus vagy, akkor olyan edzőtermet, ahol jól érzed magad.

Mindig tartsd szem előtt, hogy a mozgás nem csak hasznos lehet, de akár árthat is, ha a mozdulatokat nem megfelelően kivitelezed! Ezért válassz olyan edzőtermet, ahol magasan képzett, diplomás, illetve okleveles szakemberek által, hihetetlenül változatos és ragyogó hangulatú órákon teljesedhetsz ki. 

„Profi és segítőkész oktatók, családias hangulat.”

Ezek után kihagynád az edzőtermi mozgásformák adta tengernyi lehetőséget, a közösség motiváló erejét és a varázslatos hangulatot?

Vagy inkább belevágnál?

Jó döntés, de csak akkor olvass tovább, ha aktív közösségi életet és a testet-lelket egyaránt feltöltő, kihívást jelentő, ugyanakkor a fiatalok és az idősebbek számára is rengeteg lehetőséget tartogató mozgásformákat keresel.

Akkor lesz számodra érdekes a folytatás, ha nem magányos farkas vagy, ha nem csupán edzeni akarsz, hanem a szuper tréningek mellett egy családias hangulatú közösségben is aktívan részt kívánsz venni, mert a te számodra is fontos szempont az egyesülethez tartozás és összetartozás érzése.

Ez esetben ugyanis neked az Impulz Mozgásközpont, egyéni igényeidhez igazítható, elképesztően sokoldalú és változatos edzési lehetőségeire van szükséged!

A XVI kerületi Mozgásközpontunkban élvezetes és szórakoztató módon sajátíthatod el a legkülönfélébb mozgásformákat a jógától és pilatestől, a modern táncon és kismama tornán át, egészen a személyi edzésig, és még sorolhatnánk. 

Kipróbálnád magad több edzésen is?

Tedd meg! Az edzések közötti átjárhatóság olyan szabadságot ad neked, amit nem találsz meg máshol. A kiválóan felszerelt termeink és szakmailag hiteles, többéves tapasztalattal rendelkező oktatóink pedig gondoskodnak az órák alatti kényelmedről és az arcodról letörölhetetlen mosolyról is.

Az Impulz Mozgásközpont a tökéletes hely számodra, ha:

 • jókedvűen, pezsgő, varázslatos hangulatú és összetartó közösségben szeretnéd az izomzatodat erősíteni, vagy tónusosabbá varázsolni, és a fittségedet megőrizni

 • ledobnál pár kilót
 • szabadulnál a derékfájástól
 • helyreállítanád a lelki egyensúlyod
 • egy szuper edzéssel eresztenéd ki a nap folyamán felgyülemlett stresszt

 

 • ha időhiánnyal küzdesz, hiszen mi az egyéni igények figyelembevételével alakítjuk az órarendet
 • ha nem tudod hová tenni a gyermeked – hozd el őt is!

Bármelyik korosztályba is tartozz, gyere el bátran az Impulz Mozgásközpontba, tárt karokkal várunk!

Impulz Mozgásközpont házirendje

Az Impulz Mozgásközpont (továbbiakban mozgásközpont) üzemeltetését az Impulz Mozgásközpont Kft. (telephely: 1164 Bp. Bányász utca 18.) végzi.
A házirend célja, hogy meghatározza azokat az alapvető szabályokat, amelyek a mozgásközpont biztonságos, rendeltetésszerű üzemeltetéséhez, állagának megőrzéséhez, ezáltal magas színvonalú működéséhez szükségesek. Továbbá, hogy előírja azokat a viselkedési elvárásokat, melyek minden vendég zavartalan sportolását és kikapcsolódását szolgálják.
Az órákon való részvétel a házirend egyidejű elfogadását is jelenti.
A mozgásközpont jelen házirendje minden vendég számára szabadon, a mozgásközpont recepcióján, illetve a mozgásközpont honlapján (www.impulzmkp.hu) elérhető és áttekinthető.
Fertőző betegségben szenvedők, illetve alkohol gyógyszer és drog befolyása alatt állók a mozgásközpont óráin nem vehetnek részt. Dohányozni a mozgásközpont egész területén tilos.
Az órákon való részvétel csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkező vendégek számára lehetséges. Ezen jegyek, illetve bérletek díját a belépéskor előre kell fizetni. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom és a pénzösszeg nem vihető át a következő bérletre. Hosszabbítás csak betegség esetén, igazolás ellenében lehetséges.
A mozgásközpontban a napijegyen felül 5, illetve 10 alkalmas bérletek érhetők el. Az 5 alkalmas bérletek a vásárlást követően 45 napig, a 10 alkalmas bérletek a vásárlást követően 90 napig érvényesek. A bérletek óratípusonként vásárolhatók meg.
A gyermek tanfolyamok havi díját minden hónap 10-ig kell befizetni.
A mozgásközpont minden vendége köteles egy alkalommal a recepciónál egy belépési-, adatvédelmi- és felelősségvállalási nyilatkozatot kitölteni.
A mozgásközpontban található eszközöket, csak az órák ideje alatt, az oktatók útmutatása alapján lehet használni.
A mozgásközpont rendelkezik különböző méretű értékmegőrző szekrényekkel, melyek kulcsait a szekrények zárjaiban találják. Használat után kérjük visszatenni a kulcsokat a helyükre!
A talált tárgyakat kérjük a mozgásközpont recepcióján leadni!
A tisztaság megtartása érdekében a mozgásközpont területére a belépés kizárólag váltócipőben lehetséges. Az edzőterembe étkezni tilos. Italt csak zárható palackban lehet bevinni.
A mozgásközpont szolgáltatásait igénybe vevő vendégek részére nemenként elkülönített öltözőket biztosítunk. A zuhanyzóban pelenkázó is rendelkezésre áll.
A mozgásközpont üzemeltetője fenntartja az esetleges időpont és óratípus, valamint árai változtatásának a jogát.
Az ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a mozgásközpont zárva tart.
Az órákon való zsúfoltság elkerülése érdekében előzetes bejelentkezés szükséges. Óralemondás aznap 12 óráig lehetséges.
E házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti.
A házirend nem ismerete nem mentesít annak betartása alól!

Letölthető Dokumentumok

GDPR szabályzat

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!