06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Bemutatkozás

Mozgásközpontunk a mozgás és a tánc népszerűsítéséért jött létre. Szeretnénk mindazoknak lehetőséget biztosítani, hogy megtalálják a számukra megfelelő mozgásformát, akikben megvan a késztetés, hogy tegyenek testi és lelki egészségükért.

Rólunk

Egyesületünk a mozgás és a tánc népszerűsítéséért jött létre. Szeretnénk mindazoknak lehetőséget biztosítani, hogy megtalálják a számukra megfelelő mozgásformát, akikben megvan a késztetés, hogy tegyenek testi és lelki egészségükért.

Már óvodás kortól fontos, hogy értő kezek között fejlődjön a gyermekek mozgáskészsége. Neveljük, terelgessük őket, kialakítsunk számukra egy olyan közeget, ahol biztonságban érzik magukat és ezáltal bátran ki tudnak bontakozni társaik előtt. Így kialakulhat bennük egy egészséges önbizalom.

Az óvodás és kisiskolás korú gyermekek vidáman, játékos formában ismerkedhetnek meg a különböző mozgásformákkal. Eközben nagy figyelmet fordítanak oktatóink a tartásjavításra, a harmonikus mozgás fejlesztésére.

Később, amikor már elsajátították az adott sportág alapjait, újabb és újabb technikákkal bővíthetik tudásukat, megismerkedhetnek azok sajátosságaival.
Ahogy növendékeink technikai tudása évről évre biztosabbá válik, lehetőségük nyílik különböző versenyeken részt venni. Az elért eredményeken kívül a közös élmények is közelebb hozzák a gyerekeket egymáshoz.

A mozgásközpontról

Stúdiónk megalakulásának célja egy olyan hely létrehozása volt, ahol minden korosztály megtalálhatja a hozzá legközelebb álló mozgásformát, legyen az versenyszerű sport vagy szabadidős testmozgás.

A legkisebbektől az időskorig egyaránt fontos, hogy a mozgás mindennapi életünk része legyen.

Ha a gyermekeknek lehetőséget biztosítunk keretek között, csapatban, de mégis szabadon mozogni, akkor képesek lesznek testi adottságaikat megismerni és maximálisan kihasználni, így növekszik az önbizalmuk és a közösség adta biztonság érzetük.

Szeretnénk a felnőtteknek is lehetőséget biztosítani a napi fárasztó munka után kikapcsolódni, egy olyan közegben, ahol hasonló céllal, jó csapatban, kellemes légkörben vehetnek részt az órákon. Így a mozgás a fizikai fejlődésen kívül a lelki felfrissülést is szolgálja.

Egyesületünkben kurzusok, éves tanfolyamok és napi csoportos órák biztosítják azt, hogy mindenki egyéni igénye és lehetősége alapján tudjon választani.

Céljaink

A rendszeres mozgás és a közösségi élet kibontakozásának támogatása, a modern tánc technikák oktatása, terjesztése, népszerűsítése, modern tánc bemutatók szervezése – az ahhoz kapcsolódó tanári, oktatói, szakmai munka – valamint egyéb mozgásművészeti témájú tevékenységek szervezése és végzése. Tagjainak felkészítése a modern táncok különböző amatőr és hivatásos versenyeire.

E cél elérése érdekében már óvodás és kisgyermek kortól fejlesztjük növendékeink mozgásműveltségét, ritmusérzékét, így a modern tánctechnikákat később ezekre tudjuk építeni. 

A mozgásközpontunk lehetőséget teremt egy olyan közösségi tér kialakítására, ahol a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő mozgásformát, társaságot. 

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!