06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Kurzusaink

Válogass kedvedre

Gyerekeknek és Fiataloknak

Jazzbalett és Modern tánc
(Szeptembertől folytatódik)

A modern tánc és a jazzbalett erősíti testet és a vázizomzatot, miközben segítheti a gyermekeket a kreatív önkifejezésben éppúgy, mint az erős, megingathatatlan önbizalom és lelki egyensúly kialakításában.

Capoeira

A capoeira egy sport, mely a brazil harcművészet és a tánc ötvözete. Sok akrobatika található benne, de emellett erőteljes rúgások és védekező elemek is színesítik. A Capoeira edzéseken dinamikus rúgás technikákat, védekezéseket és akrobatikus mozdulatokat sajátíthatsz el. 

Hatha jóga iskolásoknak (6 éves kortól)

Az iskolai élet nagy változást idéz elő a gyermek életében. Míg az óvodában a mozgáson és a játékon van a hangsúly, addig az iskolába érkezve az ülés és a tanulás veszik át a szerepet. A gyerekek sok esetben nehezen felelnek meg a feléjük támasztott egyre nagyobb követelményeknek, amitől nő a szorongásuk és következetesen romlanak a tanulmányi eredmények.

Felnőtteknek

Kezdő jazzbalett, modern tánc

Modern tánc óránkon megismerhetitek a művészi tánc alaplépéseit, melynek lényege a tartásjavítás, a harmonikus mozgás fejlesztése. Megtanulhatjátok a balett alap pozícióit.

STOTT Pilates – a jobb tartásért, a formásabb alakért és a szálkás izomzatért

Az intenzív, megerőltető gyakorlatokkal ellentétben, a pilates sokkal inkább a nyugodt, tudatos légzéstechnikára, a lassú, kitartott mozgásokra és koncentrációra épülő mozgásforma. A gerinc- és ízületkímélő gyakorlatok életkortól és nemtől függetlenül kiválóan alkalmasak alakformálásra, hiszen gyönyörűen átformálják a testet, megerősítik és szálkásítják az izomzatot.

Zumba – ha a hagyományos edzés túl unalmas

A Zumba egy dinamikus táncos edzés, vérpezsdítő latin dallamokra. Rendszeres gyakorlása nagyobb önbizalmat, magasabb önbecsülést ad, miközben az egész testedet átmozgatja és rendkívül jól megdolgoztatja.

Gerinctréning

Az órán nem csupán a hát valamennyi izomzatát érintő, de a csípő-medence körüli izmok, és a törzs stabilizálásában résztvevő egyéb izmok megdolgoztatása is szerepet kap. 

Meridián torna – a harmonikus energiaáramlás titka: 18 perc az egészséges és nyugodt életért

A Tai Chi alapjain nyugvó Meridián torna, könnyen elsajátítható, egyszerűen végrehajtható masszázs-gyakorlatsor és mozgásforma az egészség megőrzéséért.

Kezdő hatha jóga – egyszerre edzi a testet, pallérozza az elmét és nyugtatja a lelket

A csoportos hatha jóga foglalkozásainkon, kellemes környezetben fejlesztheted és erősítheted az önuralmad, a mentális erőd és a lelki, valamint fizikai állóképességed.

Erősítő core edzés

Természetes mozgásokon alapuló, saját testsúlyos erősítő edzés. Tónusosabb izmokat, kevesebb zsírt, jobb állóképességet eredményez. A mindennapi élet könnyebbé válik, futni a busz után, lépcsőzni, ha elromlik a lift, hazacipelni a nehéz szatyrokat a bevásárlásból.

Alakformáló

Az óra célja a szervezet izomtónusának növelése, testtartás javítása.

Idősebbeknek

Meridián torna

Az ősi felfogás szerint az egészség feltétele az energia szabad, akadálytalan áramlása a testben, a lelki problémák és a betegségek az energiarendszer diszharmóniájaként jelennek meg.

Szenior tánc

Azt mondják, hogy a MOZGÁS mindennek az alapja.

A tánc is egy olyan mozgásforma, amely nagyon jó hatással van nem csak a testünkre, hanem a szellemünkre és lelkünkre is egyaránt.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!