06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Személyi edzés az Impulzban

Személyi edzés

10 ok, amiért neked is szükséged van rá

Függetlenül attól, hogy új vagy az edzőteremben, vagy évek óta rendszeresen jársz jógaórákra, ugye már benned is felmerült a személyi edzés gondolata? Nos, ennek legalább 10 előnye is lehet számodra, ezért az Impulzban 2022 májusától már személyi edzéssel is fejlesztheted magad. De mielőtt döntenél, fontold meg a következő dolgokat.>>>

Vajon a személyi edzés neked való?

Mielőtt jelentkeznél a személyi edzésre, válaszold meg magadnak az alábbi kérdéseket:

 • Mik az egészségi és a fitnesz céljaim?
 • Hetente hány edzésen tudok részt venni?
 • Mekkora összeget tudok rászánni?
 • Milyen edzőt szeretnék?
 • Milyen edzési stílust vagy gyakorlattípust részesítek előnyben?

A legnagyobb kérdés azonban az, hogy miért van szükséged személyi edzőre.

Miért jó, ha van egy személyi edződ?

Ha még csak ismerkedsz az olyan összes izmot átmozgató, lelki és mentális feltöltődést nyújtó mozgásformákkal, mint pl. a saját testsúlyos edzés vagy a pilates, akkor számodra kifejezetten előnyös a személyi edzés. Egyrészt, mert maximálisan biztosítja, hogy a megfelelő technikát használd a kis súlyokkal végezhető és saját testsúlyos tréning során. Másrészt lehetőséget teremt az edző számára, hogy a számodra legoptimálisabb gyakorlatokat válassza ki és tanítsa meg neked, az egyéni adottságaid és szokásaid figyelembevételével.

Az új látogatók egyik gyakori hibája a csoportos edzések során, hogy túl nagy intenzitással és megfelelő forma nélkül kezdenek, ami sérüléshez vagy a fejlődés hiányához vezethet. Ellenben azok, akik a kezdetektől fogva személyi edzővel dolgoznak, optimális ütemben haladnak és kiválóan megismerik a választott mozgásforma alapjait.

A személyi edzés azonban nem korlátozódik a kezdőkre. Akkor is hasznos lehet számodra, ha évek óta aktívan élsz.

Akár azt a plusz 5 kg-ot akarod leadni, akár finomhangolnál a technikádon, esetleg ha szabadulnál a berögzült mozgásmintákon, a személyi edzés segíthet elérni ezeket a célokat.

Több éves tapasztalattal rendelkező személyi edzőnk a test diszharmóniáinak feltérképezése (állapotfelmérés) után kifejezetten a te igényeidre szabott edzésprogramot állít össze, amelynek már 1-3 alkalom után garantáltan érezni fogod a pozitív hatásait. 

A foglalkozásokon fokozatosan megszabadulsz a letapadt és a megnyúlt izmok okozta kellemetlenségektől, megtanulod, hogyan mozogj helyesen és könnyedén, miközben célirányosan edzed, illetve szálkásítod az izmaid. Az eredmény egy ruganyosabb és erősebb test, illetve egy kiegyensúlyozott életforma.

A személyre szabott személyi edzés 10 előnye 

 1. Javított technika és forma
 2. Csökken a sérülés esélye
 3. Gyorsabb eredmények
 4. Folyamatos motiváció
 5. Változatosság az edzésben
 6. Személyre szabott edzéstervek a vágyaid, céljaid, egyéni adottságaid (pl. életkor, sport, múlt, sérülés, genetika stb.) és szokásaid (pl. evési, alvási stb.) figyelembevételével
 7. Szakértői tanácsok és tippek
 8. Táplálkozási útmutató
 9. Segít leküzdeni és áthidalni a korlátaidat.
 10. Segítséget nyújthat abban, hogy hosszú távon is működő, egészséges szokásokat alakíts ki, megtanuld, hogyan mozogj helyesen, és a rendszeres testedzés a mindennapjaid részévé váljon.

Ha szeretnéd megtapasztalni ezeket az előnyöket, jelentkezz most az Impulz Mozgásközpontba az átfogó fizikális állapotfelmérésen alapuló, változatos eszközökkel végezhető, illetve saját testsúlyos személyi edzésre itt.>>>

Időpont egyeztetés

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Szabó Tímea

06 30 156 9362

Árak

Árak és infók

egyéni edzés 6000 Ft/alkalom (az ár tartalmazza a teremhasználatot is)
páros edzés 10.000 Ft/alkalom (az ár tartalmazza a teremhasználatot is)

Öltözet

Kényelmes sportruha, világos talpú ezdőcipő, törölköző

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!