06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Felnőtt Kurzusaink

Válogass kedvedre

Kezdő jazzbalett, felnőtt modern tánc

A felnőtt modern tánc a klasszikus balett elemeire épülő szabad táncstílus, amiben te is könnyedén kiteljesedhetsz. Az órákon megtanulhatod a balett alaplépéseit és megismerheted a művészi tánc alaplépéseit, melynek lényege a tartásjavítás, a harmonikus mozgás fejlesztése.

Modern-kortárs tánc
16 év feletti fiataloknak

A felnőtt modern tánc a klasszikus balett elemeire épülő szabad táncstílus, amiben te is könnyedén kiteljesedhetsz.

STOTT Pilates – a jobb tartásért, a formásabb alakért és a szálkás izomzatért

Az intenzív, megerőltető gyakorlatokkal ellentétben, a pilates sokkal inkább a nyugodt, tudatos légzéstechnikára, a lassú, kitartott mozgásokra és koncentrációra épülő mozgásforma. A gerinc- és ízületkímélő gyakorlatok életkortól és nemtől függetlenül kiválóan alkalmasak alakformálásra, hiszen gyönyörűen átformálják a testet, megerősítik és szálkásítják az izomzatot.

Jóga

A hatha jóga kiválóan fejleszti és erősíti az önuralmat, a mentális erőt és a lelki, valamint fizikai állóképességet.

Te is érezted már úgy, hogy egyre nehezebben tudsz nyugodt és higgadt maradni, miközben a stressz és a negatív hatások folyamatosan próbára teszik a türelmedet?

Állapotfelmérés és személyi edzés

Kismama torna

Várandósként motivációt keresel a mozgáshoz? Akkor most megtaláltad, ugyanis a rendszeresen végzett kismama torna mindhárom trimeszterben előnyös számodra és a pocakodban fejlődő kisbabád számára is.

Baba-mama jóga

Szülés utáni regeneráló torna

A szülés utáni regeneráló torna elsődleges célja, hogy átmozgassa a tested, emellett úgy segítsen fokozatosan visszanyerni az izomerőt és a rugalmasságot, hogy közben jól érzed magad.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!