06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Felnőtt Kurzusaink

Válogass kedvedre

Kezdő jazzbalett, felnőtt modern tánc

A felnőtt modern tánc a klasszikus balett elemeire épülő szabad táncstílus, amiben te is könnyedén kiteljesedhetsz. Az órákon megtanulhatod a balett alaplépéseit és megismerheted a művészi tánc alaplépéseit, melynek lényege a tartásjavítás, a harmonikus mozgás fejlesztése.

STOTT Pilates – a jobb tartásért, a formásabb alakért és a szálkás izomzatért

Az intenzív, megerőltető gyakorlatokkal ellentétben, a pilates sokkal inkább a nyugodt, tudatos légzéstechnikára, a lassú, kitartott mozgásokra és koncentrációra épülő mozgásforma. A gerinc- és ízületkímélő gyakorlatok életkortól és nemtől függetlenül kiválóan alkalmasak alakformálásra, hiszen gyönyörűen átformálják a testet, megerősítik és szálkásítják az izomzatot.

Bodyart

A mindennapokban sok stresszhatást éri az embert, így egyre többször felmerül az igény az olyan komplex testmozgás iránt, ami közben kicsit a termen kívül hagyhatjuk a gondokat és testileg, lelkileg feltöltődhetünk. A BodyArt Training során az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és funkcionalitásukat.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!