06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Felnőtt Kurzusaink

Válogass kedvedre

Kezdő jazzbalett, felnőtt modern tánc

A felnőtt modern tánc a klasszikus balett elemeire épülő szabad táncstílus, amiben te is könnyedén kiteljesedhetsz. Az órákon megtanulhatod a balett alaplépéseit és megismerheted a művészi tánc alaplépéseit, melynek lényege a tartásjavítás, a harmonikus mozgás fejlesztése.

Modern-kortárs tánc
18 év feletti fiataloknak

A felnőtt modern tánc a klasszikus balett elemeire épülő szabad táncstílus, amiben te is könnyedén kiteljesedhetsz.

STOTT Pilates – a jobb tartásért, a formásabb alakért és a szálkás izomzatért

Az intenzív, megerőltető gyakorlatokkal ellentétben, a pilates sokkal inkább a nyugodt, tudatos légzéstechnikára, a lassú, kitartott mozgásokra és koncentrációra épülő mozgásforma. A gerinc- és ízületkímélő gyakorlatok életkortól és nemtől függetlenül kiválóan alkalmasak alakformálásra, hiszen gyönyörűen átformálják a testet, megerősítik és szálkásítják az izomzatot.

Hatha jóga

A Hatha jógával kiválóan fejlesztheted, illetve erősítheted az önuralmad, a mentális erőd és a lelki, valamint fizikai állóképességed.

Bodyart

A mindennapokban sok stresszhatást éri az embert, így egyre többször felmerül az igény az olyan komplex testmozgás iránt, ami közben kicsit a termen kívül hagyhatjuk a gondokat és testileg, lelkileg feltöltődhetünk. A BodyArt Training során az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és funkcionalitásukat.

Intervall zsírégető edzés

Az Intervall zsírégető órán erősítő és kardió feladatok váltják egymást. Változatos eszközök használatával tesszük még inkább szerethetővé ezt az edzésformát, mint például súlyzók, kettlebell, step pad stb.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!