06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

BodyArt Traing

A BodyArt trainingről

“Amikor az erő a tudatossággal találkozik.”

A mindennapokban sok stresszhatást éri az embert, így egyre többször felmerül az igény az olyan komplex testmozgás iránt, ami közben kicsit a termen kívül hagyhatjuk a gondokat és testileg, lelkileg feltöltődhetünk. A BodyArt Training során az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és funkcionalitásukat.

A BodyArt mozgásanyagának alapját a jóga, a gyógytorna és a japán Do in elemei adják. Ehhez kapcsolódik több speciális légzéstechnika, ami biztosítja az összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

A BodyArt  a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. Sikere abban rejlik, hogy az említett komplex mozgásrendszer alkalmazása olyan teljes és összetett edzésélményt nyújt, melynek hatékonysága egyedülálló.

A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz lazító és nyújtó hatású gyakorlatokat, melyek pozitív hatást gyakorolnak a legyengült és rövidülésre hajlamos izomzatra.

Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, melyet a Jin-Jang elméletre épült speciális légzéstechnika alkalmazása segít.

A BodyArt fejleszti…

  • a hajlékonyságot,
  • az izomerőt, erő-állóképességet,
  • a kitartást,
  • az egyensúlyérzéket,
  • a testtudatot.

Ezek a képességek, készségek elengedhetetlen  alapjai a harmonikus mozgásnak és a tudatos létnek.

Ilyen összetett és minden részletre odafigyelő, teljes testet átmozgató edzést kínál a BodyArt koncepció, amely Robert Steinbacher és Alexa Lé közös és több éves munkájából született meg.

modern-kortárs tánc
modern-kortárs tánc

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Csütörtök 19:30-20:30

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

STOTT Pilates, BodyArt training, Kezdő modern tánc – 2500 Ft/alkalom vagy 12000 Ft/5 alkalom vagy 23000 Ft/10 alkalom (ezen órák között a bérletek átjárhatóak!)

Az 5 alkalmas bérlet a vásárlás napjától számítva 36 napig használható fel!

A 10 alkalmas bérlet a vásárlás napjától számítva 45 napig használható fel!

Öltözet
Kényelmes sportruha, törölköző

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!