06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Funkcionális köredzés

Funkcionális köredzés

Egy edzésforma, ami egyszerre állóképesség növelő és erőfejlesztő hatású. Mindez egy vidám hangulatú csoportos edzés keretein belül.

A funkcionális köredzés egy intenzív zsírégető, erőfejlesztő, állóképességi óra. Felépítését tekintve intervall jellegű, ami azt jelenti, hogy dinamikus és statikus gyakorlatok váltják egymást. A gyakorlatokat saját testsúllyal és különféle eszközök használatával végezzük.

Kellemest a hasznossal?

Másra sem vágynál jobban egy fárasztó munkanap után, mint egy olyan programra, ahol a kellemes a hasznossal társul? Miközben fizikumod erősödik, jóleső fáradtság érzése tölt el, közben a jó társaság fel is pörget, ami még könnyebbé teszi az edzést.

Hogyan épül fel egy funkcionális köredzés?

Bemelegítést követően egy 10-12 feladatsorból álló edzés szakasz következik a korábban leírt elv mentén, többnyire három körben ismételjük a feladatokat. Az óra hatékonysága a periodicitásban és az utóégető hatásban rejlik. 

Javítja a keringést, az anyagcserét, fejleszti az izomerőt, a mobilitást, az állóképességet. Nagyon komplex edzésmódszerről beszélünk, amelyben minden izomcsoport terhelést kap. Mivel a lehetőségek tárháza végtelen, az órák sokszínűek, a változatosság pedig fejlődésre sarkall. 

A fő blokk nagyjából 35 perces, ezt követően a kritikusabb területekre dolgozunk célzottan: farizom, hátizom, hasizom.

Levezetéssel zárjuk az edzést, amelyben elég időt (6-8 perc) hagyunk izmaink lenyújtására. 

Készen állsz, hogy belevágj? 

Az Impulz Mozgásközpont funkcionális köredzésén kellemes környezetben fejlesztheted mentális erőd és a lelki, valamint fizikai állóképességed.

 

Ha készen állsz a változásra, jelentkezz be most!

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Hétfő 19:30-20:30

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

2000 Ft/alkalom

9250 Ft/ 5 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 45 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)

17000 Ft/ 10 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 90 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)

Öltözet

Öltözet: kényelmes sportruha, világos talpú edzőcipő, törölköző

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!