06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Gyermek Kurzusaink

Válogass kedvedre

Jazzbalett és Modern tánc

A modern tánc és a jazzbalett erősíti testet és a vázizomzatot, miközben segítheti a gyermekeket a kreatív önkifejezésben éppúgy, mint az erős, megingathatatlan önbizalom és lelki egyensúly kialakításában.

modern-kortárs tánc

Modern-kortárs tánc
18 év feletti fiataloknak

A felnőtt modern tánc a klasszikus balett elemeire épülő szabad táncstílus, amiben te is könnyedén kiteljesedhetsz.

 

modern-kortárs tánc

Művészi torna

A Berczik-technika a gyermekek természetes mozgásából kiindulva fejleszti a testtudatot és nevel tudatosságra. Mindig az életkornak megfelelő mozgásforma, amely biztos alapot ad a bármelyik táncstílushoz.

 

modern-kortárs tánc

Akrobatika edzés táncosoknak

Akrobatika edzéseinken a gyerekek elsajátíthatják a szertorna egyes talaj elemeit. Az így megszerzett alapokat használjuk fel a táncos ugrások, akrobatikus táncmozdulatok elsajátítása közben.

 

Krav Maga

Judo

A judo, dzsúdó vagy cselgáncs jellemzői a test-test elleni harc, az ellenfél földre dobása, gáncsolása, földön való leszorítása, karjának feszítése, illetve az ellenfél fojtó fogással való ártalmatlanná tétele.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!