06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Gyermek Kurzusaink

Válogass kedvedre

modern-kortárs tánc

Táncelőkészítő

A táncelőkészítő foglalkozás célja, hogy a gyermekeket tudatosságra neveljük és életkorához megfelelően fejlesszük mozgáskultúráját, testtudatát, amely később biztos alapot fog jelenteni bármely táncstílushoz.

 

modern-kortárs tánc

Művészi torna

A Berczik-technika a gyermekek természetes mozgásából kiindulva fejleszti a testtudatot és nevel tudatosságra. Mindig az életkornak megfelelő mozgásforma, amely biztos alapot ad a bármelyik táncstílushoz.

 

modern-kortárs tánc

Klasszikus balett

Kifejezetten gyerekek számára tervezett klasszikus balett óránk ideális választás a mozgás, kreativitás és művészet szeretetét kereső kis táncosoknak.

 

Jazzbalett és Modern tánc

A modern tánc és a jazzbalett erősíti testet és a vázizomzatot, miközben segítheti a gyermekeket a kreatív önkifejezésben éppúgy, mint az erős, megingathatatlan önbizalom és lelki egyensúly kialakításában.

modern-kortárs tánc

Kezdő akrobatika

Akrobatika edzéseinken a gyerekek elsajátíthatják a szertorna egyes talaj elemeit. Az így megszerzett alapokat használjuk fel a táncos ugrások, akrobatikus táncmozdulatok elsajátítása közben.

 

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!