06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Gyermek Kurzusaink

Válogass kedvedre

Jazzbalett és Modern tánc

A modern tánc és a jazzbalett erősíti testet és a vázizomzatot, miközben segítheti a gyermekeket a kreatív önkifejezésben éppúgy, mint az erős, megingathatatlan önbizalom és lelki egyensúly kialakításában.

Capoeira

A capoeira egy sport, mely a brazil harcművészet és a tánc ötvözete. Sok akrobatika található benne, de emellett erőteljes rúgások és védekező elemek is színesítik. A Capoeira edzéseken dinamikus rúgás technikákat, védekezéseket és akrobatikus mozdulatokat sajátíthatsz el. 

Krav Maga

Önvédelem (10 éves kortól)

A gyakorlati tapasztalatokra épített önvédelmi- és taktikai rendszer erőszakos események megelőzésével és a már kialakult szituációk megoldásával foglalkozik. A különleges gyakorlatok felkészítenek a legkülönfélébb helyzetekben való helytállásra.

Krav Maga

Mozgásfejlesztő torna

Gyermeked figyelme szerteágazó? Aggódsz, amiatt, hogy kortársainál nehezebben összpontosít egy-egy feladatra? Netán a mozgáskoordinációján és egyensúlyérzékén lenne mit csiszolni? Nyugodj meg, a helyzet nem kilátástalan. Csak ismerni kell a megoldást.

Krav Maga

Judo

A judo, dzsúdó vagy cselgáncs jellemzői a test-test elleni harc, az ellenfél földre dobása, gáncsolása, földön való leszorítása, karjának feszítése, illetve az ellenfél fojtó fogással való ártalmatlanná tétele.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!