06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Klasszikus balett

A Klasszikus balettről

Varázslatos utazás a kreativitás és elegancia világában

Kifejezetten gyerekek számára tervezett klasszikus balett óránk ideális választás a mozgás, kreativitás és művészet szeretetét kereső kis táncosoknak.

A klasszikus balett óránk fő célja a gyerekek testtudatának és mozgékonyságának fejlesztése, valamint a balett alapelveinek megismerése. Az óra segíti a testtartás javítását, az izomerő növelését és a koordináció fejlesztését.

Miért éppen a Klasszikus Balett?

A Klasszikus Balett óráinkon gyermeked nem csak egy táncstílust tanul meg, hanem olyan alapvető értékeket és készségeket is fejleszt, melyek egész életére kiható hatással lesznek.

Az Elegancia Művészete: A balett mozdulatai és koreográfiái magukban hordozzák az elegancia és stílus esszenciáját. A gyerekek megtanulják, hogyan hozzák létre ezeket a gyönyörű mozdulatsorokat, miközben kreativitásukat szabadon kibontakoztatják.

Testi Fejlődés és Testtudatosság: A balett nem csupán tánc, hanem egy komplex testmozgás, amely fejleszti a testtartást, a koordinációt és az erőnlétet. A rendszeres gyakorlás segít a gyerekeknek megtanulni, hogyan használják szépen és egészségesen a testüket.

Kreativitás és Önkifejezés: Az óráink inspiráló környezetet teremtenek a gyerekek számára, ahol szabadon kifejezhetik önmagukat a zene ritmusára. A balett kreatív művészet, melynek révén gyermeked önfeledten fejlesztheti az önkifejezését.

Önbizalom és Kitartás: A balettórák segítenek a gyerekeknek abban, hogy kialakítsák önbizalmukat és megtanuljanak kitartani a kitűzött céljaik eléréséért. A sikeres előadások és fejlődési mérföldkövek növelik önbizalmukat és felelősségérzetüket.

 

Az Impulz Mozgásközpont klasszikus balett óráin gyermeked elmerülhet a balett csodálatos világában és együtt fedezheti fel más hasonló korú gyerekekkel és szakképzett oktatóinkkal a mozgás és a művészi kifejezés szépségeit!

Csatlakozz hozzánk, és nézd, ahogy gyermeked csillogó szemmel és kecses mozdulatokkal fejlődik a balett művészetében.

modern-kortárs tánc
modern-kortárs tánc
modern-kortárs tánc

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont
16:15-17:00  – 4-6 éveseknek (Korall csoport)
17:00-18:00 – 7-12 éveseknek (Zafír csoport)

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

Klasszikus balett 4-6 éveseknek – 6000 Ft/hó (heti 1×45 perc – péntek 16:15-17:00)

Klasszikus balett 7-12 éveseknek – 7500 Ft/hó (heti 1×60 perc – péntek 17:00-18:00)

Öltözet

dressz, harisnya, balettpapucs

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!