06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

STOTT Pilates

STOTT Pilates

A jobb tartásért, formásabb alakért és szálkás izomzatért

 

Veled is gyakran előfordul, hogy egy-egy fárasztó nap után inkább a pihenést választod az aktív testedzés helyett? Ráadásul ülő munkát végzel vagy a rendszeres testedzés hiánya miatt felszaladt rád pár plusz kiló?

Egyre gyakrabban rakoncátlankodnak az ízületeid vagy fáj derekad?

Olyan gerinc- és ízületkímélő edzésformát keresel, amivel stabilizálhatod a gerinced, valamint az ízületeid és bombaformába hozhatod magad, hogy végre olyan feszes, szálkás és formás tested legyen, mint amilyenre mindig is vágytál?

Te miért kockáztatod az egészséged?

Elgondolkodtál már azon, hogy bármennyire is lelkesen és motiváltan vágtál bele, miért hagytad abba a rendszeres testmozgást? Esetleg meguntad, vagy túl fárasztó volt számodra?

Egy pillanatra játssz el a gondolattal, hogy milyen nagyszerű lenne újra belevágni, de ezúttal olyan mozgásformát választani, ami az egész testedre pozitív hatással van és még örömet is okoz!

Képzelj el egy világot, amelyben a munkád miatt ülve töltött hosszú órák kedvezőtlen hatásait, a tudatosan végzett, hatékony, mégis kíméletes gyakorlatokkal kiválóan ellensúlyozhatod, sőt a súlyfelesleged is könnyedén elillan!

Ugye, te is tudod, hogy rendszeres testmozgás nélkül nincs egészség? Elég csak néhány hétre abbahagyni és:

 • az izmok rövidülni kezdenek,
 • veszítenek a tónusukból,
 • nem töltik be az ízület- és a gerincstabilizáló funkciójukat,
 • az ízületek instabilabbá válnak,
 • hamarabb és súlyosabban sérülnek,
 • a testtartás rosszabb lesz,
 • a derékfájás először csak gyengén és átmenetileg, később fokozottabban és tartósan jelentkezik, és még sorolhatnánk a rendszeres mozgás hiányából eredő problémákat.

Valóban megéri kockáztatni az egészségedet, ahelyett, hogy inkább egy olyan edzésformát választanál, amitől kirobbanóan jól érzed magad a bőrödben?

Nehéz visszatérni a játékba, de…

Hidd el, pontosan tudjuk, hogy milyen pokoli nehéz helyzetben vagy, hiszen a rengeteg elfoglaltság a már megszokott, begyakorolt napi rutin mellett, nem könnyű időt szánni egy olyan hatalmas feladatra, mint a tested átformálása. De van egy jó hírünk! Lépésekben fogsz haladni, és csak az első lépés nehéz!

A tudatos és a testi adottságaidnak, erőnlétednek, illetve fizikai állapotodnak megfelelően kiválasztott edzéssel csak nyerhetsz! Többet is, mint gondolnád!

Most te jössz!

Ha úgy érzed, hogy:

 • az edzőtermi testedzés nem a te műfajod,
 • vagy inkább a súlyzós edzéseket preferálod,
 • esetleg már megtaláltad a sportodat
 • és nem vagy nyitott az újra, jobb, ha rögtön el is kattintasz, mert nem fogunk tudni igazán ütős érveket felsorakoztatni előtted annak érdekében, hogy úgy formáld át a tested, hogy az minden szempontból előnyös legyen a számodra.

Azonban ha a következő kérdések közül akár egyre is igennel válaszolsz, érdemes továbbra is velünk tartanod!

 • Szeretnél végre elégedetten csettintetni a saját tükörképedre?
 • Szeretnél aktívabb életet, vékonyabb, formásabb testet és erősebb, szálkás izomzatot?
 • A saját tested ura akarsz lenni?
 • Betegség utáni rehabilitációhoz keresel megfelelő edzésformát vagy néhány hónapja édesanya lettél és úgy érzed eljött az ideje annak, hogy ismét formába lendülj?
 • Az ülő munka miatti derékfájástól szabadulnál, vagy az ízületeid egészségét tartod szem előtt?

A fentiekre nem egy intenzív, megerőltető, sokkal inkább egy nyugodt, tudatos légzéstechnikára, lassú, kitartott mozgásokra és koncentrációra épülő mozgásforma a megoldás. A pilates pont ilyen.

Mitől más a pilates?

A pilates gyakorlatok életkortól és nemtől függetlenül rendkívül eredményesen végezhetőek. A pilates rendkívüli előnye, hogy a gyakorlatok nem terhelik a gerincet és az ízületeket. Ez az előny ráadásul megsokszorozódik azokban az esetekben, amikor pl. hosszú idő után térsz vissza a rendszeres testmozgáshoz (pl. életmód-változtatás, vagy betegségből való rehabilitáció okán, esetleg szülés után).

A pilates kiváló választás tehát:

 • alakformálásra, hiszen gyönyörűen átformálja, erősíti a tested, megerősíti az izmaid,
 • az erőnléted és állóképességed fejlesztésére,
 • a testképtudatod fejlesztésére,
 • a derekad, hátad és ízületeid egészségének megóvására,
 • remek kikapcsolódásra,
 • rendszeres testedzésre, sportolásra.

Ugye, te sem szeretsz veszíteni vagy lemaradni egy biztos sikerrel kecsegtető lehetőségről? Ugye, te sem szeretnéd kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, hogy új dimenzióba emeld a testedzést és végre átvedd a tested felett az uralmat?

A pilates gondosan felépített gyakorlat-sorozataival egyenletesen és harmonikusan erősödhetsz az Impulz Mozgásközpontban, egy szuper, összetartó és támogató közösségben.

Tarts velünk! Gyere el az Impulz Mozgásközpont STOTT pilates óráira szerda esténként, vagy válaszd a balett alapú dinamikus pilatest, keddenként este! Szeretettel várunk!

Jelentkezz be most!

 

 

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Kedd: 19:00-20:00
Csütörtök 18:30-19:30

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

STOTT Pilates, BodyArt training, Kezdő modern tánc – 2500 Ft/alkalom vagy 12000 Ft/5 alkalom vagy 23000 Ft/10 alkalom (ezen órák között a bérletek átjárhatóak!)

Az 5 alkalmas bérlet a vásárlás napjától számítva 36 napig használható fel!

A 10 alkalmas bérlet a vásárlás napjától számítva 45 napig használható fel!

Öltözet

Kényelmes sportruha, tapadókorongos zokni

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!