06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Gyerek jazzbalett online: 3+1 ok, amiért te csemetéd is imádni fogja

gyerek-jazzbalett

Írta: admin

2021.01.28.

Olyan elfoglaltságot szeretnél a gyermekednek, amit teljes biztonságban végezhet, folyamatosan fejlődik és közben szuperül is érzi magát? Most megtaláltad>>>

Gyerek jazzbalett: miért előnyös, ha a gyermeked ezt a mozgásformát választja?

A gyerek jazzbalett elemei is a klasszikus balett elemeire épülnek. A jazz stílus azonban több szabadságot enged. A jazzbalett is a pontosan kivitelezett és precízen koordinált mozdulatok sorát tartalmazza, de közben az izolációs technikákkal, forgásokkal és lépéskombinációkkal való finom játéknak köszönhetően lehetőséget ad az önkifejezésre is. Akárcsak a modern tánc. Utóbbi alapeleme az izoláció, amitől a stílus még egy fokkal szabadabbá válik.

A gyermeked számára ez több szempontból is előnyös. 

1. Nyitottabbá és kreatívabbá válhat, aminek az iskolában és a társas kapcsolataiban is remek hasznát veszi.

2. Nő az önbizalma, határozottabban áll szembe a kihívásokkal, ami szintén előnyös tulajdonság az élet bármely területén.

3. Erősödik az izomzata és a vázizomzata, amitől jobb lesz a testtartása és növekszik az állóképessége. 

+1. Ha a gyerek jazzbalett online órák mellett teszed le a voksod, a gyermekednek ki sem kell mozdulnia otthonról. Teljes biztonságban tudhatod őt, az órák végére mégis jóleső fáradtsággal és egy nagy adag kreatív élménnyel gazdagodhat.

Az online térnek köszönhetően a 4-6 és 7-14 éves korcsoportba tartozó gyermeked is a saját nappalitokban vehet részt szórakoztató hangulatú jazzbalett órákon. 

Jazzbalett online órák kicsiknek és nagyoknak

A gyerek jazzbalett online órák, hasonlóan a modern tánchoz számos területen fejleszthetik a gyerekek készségeit. A kisebbek számára a koreográfiák játékosan elsajátítható és szórakoztató programok, a nagyobbaknak pedig művészi alkotások, amiket örömmel sajátítanak el. 

A 4-6 évesek keddenként és csütörtökönként 16:15-től, a 7-14 évesek pedig csütörtökönként 17:45-től tudnak bekapcsolódni az online gyerek jazzbalett óráinkba. 

Jelentkezz most>>>

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás