06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Meridián torna: a belső egyensúlyért és az egészség megőrzéséért

Meridian torna

Írta: admin

2020.10.15.

A Meridián torna egyszerűen és gyorsan megtanulható, rendkívül hatásos stresszlevezető és belső egyensúly helyreállító rendszer. Ismerd meg te is!>>>

Mi a Meridián torna titka?

A Meridián torna a Tai Chi mozdulataira és légzéstechnikájára épülő mozgásforma.  Különlegessége, hogy egy speciális masszázs-gyakorlatsort is tartalmaz, melynek célja az ellazulás, a belső harmónia megteremtése és megtartása. 

A távol-keleti gyógyítók évszázados meggyőződése szerint ugyanis, azt, hogy egészségesek maradunk-e vagy megbetegszünk, kizárólag a testünkben található energetikai rendszerben áramló energiacsatornák befolyásolják. 

Ezek az energiacsatornák, más néven csakrák vagy meridiánok juttatják el az információt a különböző testrészekhez és szervekhez, ahonnan ismét útnak indulva keringenek tovább a szervezetben, folyamatosan.

A gyógyítók úgy vélik hogy a különböző lelki, mentális és testi betegségek kialakulásának oka, ha a folytonos keringés valahol megáll, illetve tartósan elakad.

Az elakadás azonban megelőzhető, méghozzá a Meridián tornával!

Kinek van szüksége a Meridián tornára? 

Nem kertelünk, szinte mindenkinek. Hiszen nap mint nap számtalan stresszhatás ér minket és ezeket nem mindig megfelelően kezeljük.

Az elfojtott negatív energiák (a rosszkedv, a szomorúság, az indulatok, továbbá megannyi negatív érzés és gondolat), nap mint nap próbára tesz minket és ezáltal kisebb-nagyobb blokkokat alakít ki a diszharmóniára érzékeny energetikai rendszerünkben.

Ekkor jön jól egy ilyen kifinomult és évszázados, sőt évezredes hagyományokra épülő távol-keleti stresszoldó technika: a Meridián torna. 

Hogyan zajlik a foglalkozás? 

Az Impulz Mozgásközpont, nemtől és kortól függetlenül bárki számára ingyenesen látogatható Meridián torna foglalkozásain:

könnyen és gyorsan megtanulható mozgásformát

 • stresszoldó és lazító masszázs-gyakorlatsort sajátíthatsz el
 • mindössze 18 percben

E torna kivételes előnye, hogy nem csak a lelkedre van jó hatással, hanem:

  • kellőképpen átmozgatja a tested
  • edzi és tonizálja az izmaid
  • növeli az állóképességed
  • normalizálja az emésztésed
  • erősíti az immunrendszered
  • és szinte egy csapásra jókedvre derít

 

Ha kedvet kaptál hozzá, látogass el az Impulz Mozgásközpontba, ahol keddenként 9:30-tól várunk az ingyenes Meridián torna foglalkozásokon>>>

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás