06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Jár neked 2 ingyen óra az Európai Sporthét jegyében az Impulzban

Írta: admin

2020.09.16.

Az Európai Sporthét a sport és a testmozgás népszerűsítését tűzte zászlajára. Az Európai Bizottság által életre hívott és 2015 óta évről-évre egyre több érdeklődőt vonzó eseménysorozat idén szeptember 23-30. között kerül megrendezésre.

Az Impulz Mozgásközpont is csatlakozott az egész Európát megmozgató sportrendezvényhez, hiszen számunkra is kiemelt jelentőségű a mozgás és az aktív, egészséges életmód népszerűsítése.

Ez pedig kíváló lehetőség a számodra, hogy végre olyan edzéseken is kipróbáld magad, amelyekre eddig nem nyílt lehetőséged. Ráadásul, most az élmények egy részét ajándékba kapod. Hogy ez mit is jelent pontosan? A folytatásból kiderül!>>>

Meglepetésekkel teli Európai Sporthét az Impulzban

Ha már Európai Sporthét, akkor adjuk meg a módját, nem igaz? Éppen ezért az Impulz Mozgásközpontban a már jól megszokott vidám hangulatban és nem szűnő lelkesedéssel várunk Téged.

Az Európai Unió legnagyobb szabadidősport projektje minden országban a helyi nemzeti koordinátorok segítségével jön létre, hogy folyamatosan érdekes, kihívást jelentő és izgalmas programokon vehess részt.

Ehhez csatlakoztunk mi is, tehát akkor is bátran ellátogathatsz a XVI. kerületi Bányász utcában található mozgásközpontunkba, ha még sohasem jártál nálunk.

Ha az Európai Sporthét alatt ellátogatsz hozzánk, 2 órányi fergeteges élményt kapsz tőlünk ajándékba. Ez pedig azt jelenti, hogy két általad választott óránkra teljesen díjmentesen jöhetsz. Csupán az edzőfelszerelésed hozd magaddal!

Fedezd fel, milyen nagyszerű hangulatban telnek az edzéseink. Éld át velünk, a kellemesen fárasztó, mégis utánozhatatlanul pezsdítő érzést, amit a szorgalmas edzésmunka adhat neked.

Mire számíthatsz még, ha ellátogatsz hozzánk? 

Próbáld ki a gerinctréninget és a Meridián tornát, vagy csillapítsd le az elméd és nyugtasd meg a lelked a jóga, illetve STOTT pilates óráink valamelyikén vagy akár mindkettőn!

Táncolj és bulizz vérpezsdítő latin dallamokra vagy sajátítsd el az izolációs mozgás csodáját! Legyen akár zumba vagy modern tánc, az óra végén egészen biztosan fülig érő szájjal hagyod el az edzőtermet. 

Ha pedig intenzív, izomfejlesztő edzésre vágysz, válaszd az erősítő core, a Krav Maga vagy az alakformáló gyakorlatokra épülő edzéseket.

A gyermeked számára keresed az ideális edzés lehetőséget?

Az Európai Sporthétnél keresve sem találhatnál jobb alkalmat arra, hogy csemetéd többféle edzéstípusba is belekóstoljon.

Ne feledd, a Sporthét alatt 2 óra ingyenes!

A gyermeked így minden kötelezettség nélkül kipróbálhatja a:

  • 4-6, illetve a 7-11 éves gyerekek számára összeállított mozgásfejlesztő tornát
  • 4-6, 7-11 és 12-16 éveseknek tartott jazzbalettet és modern táncot
  • jóga, capoeira és a Krav Maga különleges élményét

Már csak néhány nap és kezdődik Európa legnagyobb sportfesztiválja! Mi már felkészültünk és csak Rád várunk!

Találkozzunk 2020. szeptember 23-30. között a XVI. kerület Bányász utca 18-ban! 

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb edzést, illetve edzéseket és jelentkezz most!>>>

#BEACTIVE

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás