06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Ha az edzőterem zárva van: tanácsok otthoni edzéshez

edzoterem.png

Írta: admin

2020.04.15.

A rendszeres testedzés, azon túl, hogy feszessé és formássá varázsolja a tested, jót tesz a lelkednek és mentálisan is feltölt, az immunrendszeredre is pozitív hatással van. Azonban, ahhoz, hogy ne add fel, kellő mértékű elszántság, kitartás és megingathatatlan akaraterő is kell. Az edzőterem épp ezért kiváló hely arra, hogy több hasonló mentalitású és célú ember társaságában, egymást erősítve, könnyebben juss el a céljaidhoz.

Az Impulz Mozgásközpont most ugyan zárva van, de te ennek ellenére se hanyagold el az edzést! Már csak azért sem, mert a fentebb említett előnyös tulajdonságokat most még inkább érdemes kihasználnod!

‘B’ terv, amíg az edzőterem zárva van, avagy: milyen otthoni edzésforma való neked?

Ha az edzőterem, a barátok és a közös edzés a mindened, bizonyára az átlagosnál is jobban megvisel a bezártság és a mozgáshiány. A negatív hatások kiküszöbölésére érdemes egy olyan edzési lehetőséget keresned, amit az otthonodban is szívesen és kényelmesen végezhetsz, akár hetente többször is. 

Ahhoz hogy kiválaszd a számodra megfelelőt, az első körben azt kell eldöntened, hogy az egyszerűbb és intenzívebb, vagy egy lényegesen összetettebb, megnyugtatóbb, mégis kiváló erőnlétfokozó gyakorlatok irányába indulsz el. 

Amennyiben az előbbi érdekel, akkor pl. a zumba, ha pedig az utóbbi mellett teszed le a voksod, a jóga és a pilates lehet jó választás a számodra. 

Ha komolyan belevágsz az otthoni edzésbe, csináld rendszeresen és ne multitaskingolj közben! Némítsd le a telefont, hogy semmi és senki ne zavarhasson a gyakorlatok kivitelezése közben. Ezzel elkerülheted a sérüléseket, miközben az izommunkád is sokkal hatékonyabb is lesz.

Ha pedig ez még mindig nem elég, van itt még valami!

Az edzés akkor lesz eredményes, ha jól csinálod

Az edzőterem és az edzőtermi edzés nem csak a jó hangulat miatt népszerű. A képzett oktatóval, rendszeresen végzett gyakorlatsorok egyértelműen hatékonyabbak, mint a legtöbb otthoni próbálkozás.

Méghozzá azért mert, keretet kap az egész és közben nem vagy magadra utalva. 

Tudtad, hogy a közösség ereje, tudatosabbá tesz és elképesztő módon motiváló hatással lehet ránk, ráadásul nem csak akkor, amikor testedzésről van szó?

Éppen ezért indítottuk el az online edzésprogramjainkat, amelyek segítségével, ha a teljes edzőtermi hangulatot nem is, de a profi, irányított és kihívást jelentő edzéseket te is könnyedén a szobádba repítheted. 

Nincs többé félbehagyott jóga vagy zumba edzés! Nincsenek kifogások! Gyere és tarts velünk, vészeljük át együtt ezt a nehéz időszakot!

Szeretettel várunk a következő online órákon és időpontokban:

Zumba – hétfő 18:00-19:00
STOTT Pilates – kedd 18:00-19:00, csütörtök 11:00-12:00
Hatha Jóga – szerda 18:00-19:00

A jelentkezéshez feltétlenül add meg a neved, lakcímed, e-mail címed és skype neved és 2 órával a kezdés előtt utald át az online óra árát!

1 alkalom: 1500 Ft

5 alkalom: 6000 Ft

Bérletet vettél és más óratípusra váltanál? Semmi akadálya, a bérletek átjárhatóak!

Impulz Mozgásközpont Kft.

Sber Bank

14100031-33021349-01000002

Közleménybe írd bele a neved és az általad választott óratípust (pilatesnél a kiválasztott napszakot is)!

A későbbiek során, igény esetén egyéni órákat is tartunk! Ha érdekel, érdeklődj itt, vagy hívj minket a 06 30 156 9362-es telefonszámon!

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás