06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Az edzőterem a megoldás, ha nem jön be az otthoni edzés

edzoterem.png

Írta: admin

2020.05.21.

Hamarosan nyit az edzőterem! Habár az időjárás olykor rácáfol, de visszafordíthatatlanul közeleg a nyár is.

A rendszeres testedzés pedig most már nem csak a fizikai állóképességed növelése és az immunrendszered erősítése miatt fontos. Elengedhetetlen akkor is, ha feszesebb, karcsúbb  alakra vágysz.

Hozd nyári formába magad, jókedvűen, a közösség támogató erejével! Az Impulz Mozgásközpont heteken belül ismét látogatható edzéseivel te is elérheted a célodat!

Hamarosan vár az edzőterem és a teljes feltöltődés

Az edzőterem az egyike volt azoknak a helyeknek, amelyeket még március közepén az elsők között kellett bezárni. Elkerülhetetlen lépés volt az új koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.

Így tehát az elmúlt időszakban a legtöbben kénytelenek voltunk visszavonulni, és csak a legszükségesebb esetben kimozdulni az otthonainkból.

Az edzőterem, valamint a rendszeres intenzív mozgás hiánya egyeseknél az otthoni edzéssel való próbálkozást, másoknál viszont a hűtőajtó sűrűbb nyitogatását eredményezte. Te melyik csoportba tartozol?

Neked mi a motivációd? 

Te is azok közé tartozol, akik számára egy inspiráló és támogató közösség extra energiákat és rejtett tartalékokat szabadít fel? Akkor bizonyára pontosan tudod, hogy milyen nagyszerű érzés másokkal együtt, határtalan jókedvvel, egymást folyamatosan inspirálva edzeni. 

Jóga, pilates vagy zumba? Netán inkább az erősítő gyakorlatok, a gerinctréning, vagy a tánc-, illetve balettórák érdekelnek jobban?

Bármilyen edzésről is legyen szó, csak úgy tudod a gyakorlatokat lelkesen, motiváltan, maximális kitartással és hatékonysággal végezni, ha nincs ami kizökkentsen.

Ha pedig a karantén időszak alatt néhány plusz kiló is felkúszott rád és szeretnél tőlük eredményesen megszabadulni, nem kérdés, hogy mi a feladat! A cél eléréséért ugyanis az életkorodnak és testalkatodnak leginkább megfelelő edzésmunkára van szükséged!

Miért eredményesebb az edzőtermi edzés, mint az otthoni?

Bármennyire is jó ötletnek tűnik az otthon végzett edzés, de lássuk be, hogy sokkal könnyebb kihagyni vagy elmismásolni, mint a másokkal együtt végzett gyakorlatokat.

Erre jelent kiváló megoldást egy jól megválasztott edzőterem. Az edzőteremben ugyanis együtt, egymást lelkesítve dolgozunk a közös célért:

  • az egészségesebb testért,
  • kiegyensúlyozottabb lélekért,
  • a mentális egyensúly megteremtéséért,
  • méghozzá kiváló hangulatban. 

Ugye, te sem szeretnél kimaradni belőle?

Ha nem szeretnéd elszalasztani az Impulz Mozgásközpont újranyitását, iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy az elsők között tudjunk értesíteni és ismét köszönteni téged a már jól ismert helyszínen!

 

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás