06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Alakformálás mesterfokon erősítő gyakorlatok segítségével

erosito-gyakorlatok.png

Írta: admin

2020.05.28.

A rendszeresen végzett erősítő gyakorlatok több szempontból is előnyösek a tested és az egészséged számára. Az alakformálás ráadásul sokkal szórakoztatóbban és változatosabban is végezhető, mint gondolnád!

Célzott erősítő gyakorlatok segítségével akár már néhány hét alatt bombaformába kerülhetsz

Az erősítő gyakorlatok elkezdéséhez a most a legalkalmasabb időpont. A gerinc mentén futó, illetve a felületes és mélyizomzat megerősítése ugyanis alapvető fontosságú. Ez ugyanis a helyes testtartás és az ízületek hosszú távú egészséges működésének alapja. 

A gerinccsigolyáid és az ízületeid akkor tudnak téged évtizedekig fájdalommentesen szolgálni, ha a felesleges terhelést leveszed róluk.

Éppen eért elengedhetetlen, hogy tudatosan figyelj a helyes testtartásra. Tehát pl, igyekezz egyenes háttal ülni és állni.

Célzott erősítő gyakorlatok segítségével folyamatosan formában tarthatod a gerincoszlopodat és az ízületeidet stabilizáló izomzatot egyaránt. Ami ráadásul az alakformálásban és a szálkásításban is nagy segítségedre lesz. 

Tehát az izomerő növelése, a rendszeres mozgás és intenzív testedzés nem csak a nyár közeledtével, illetve a karantén időszak elmúltával válik időszerűvé.

Ha pedig eddig elhanyagoltad, még mindig nem késő!

A megfelelő erősítő gyakorlatok segítségével, akár már néhány hét alatt bombaformába hozhatod magad. Mi segítünk!

Az erősítő gyakorlatok végzése közben jól is érezheted magad

Az edzésed akkor lesz eredményes és hatékony, ha közben végig motivált maradsz és jól is érzed magad.

Mivel ezt otthoni körülmények között nehéz megvalósítani, sokan idejekorán feladják. Mások pedig jóval csekélyebb változást érnek el, mint amit célként kitűztek önmaguk számára.

Te azonban ne bízd a véletlenre az egészséged és az alakod! Az Impulz Mozgásközpontban az erősítő core edzés és a szakmailag felkészült oktatónk segítségével biztonságosan és elképesztően gyorsan kimagasló eredményeket érhetsz el.

Ha pedig inkább a táncra vagy nyugtató és felfrissítő mozgásformára vágysz, próbáld ki magad a: zumba, jóga, pilates vagy akár a modern tánc és meridián torna óráinkon is!

Szabadulj ki a négy fal közül és június 2-tól éld át újra a közösségben végzett edzés kivételesen feltöltő és lelkesítő erejét. Jelentkezz be most! Szeretettel várunk!

 

További cikkeink:

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

0 hozzászólás