06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Táncelőkészítő

A táncelőkészítő

“A tanítás első lépése megszerettetni a mozgástanulást, amely nem más, mint az ösztönös mozgás fokozatos átalakítása a tudatos felé.” (Berczik Sára)

A táncelőkészítő foglalkozás célja, hogy a gyermekeket tudatosságra neveljük és életkorához megfelelően fejlesszük mozgáskultúráját, testtudatát, amely később biztos alapot fog jelenteni bármely táncstílushoz.

A zene és a mozgás erősítik egymást. Míg a mozgás segít megértenünk a zenét, megérezni, hogyan mozogjunk ritmusra, addig a zene érzékenyít a táncra.

Táncelőkészítő foglalkozásainkon a gyermekek megismerkedhetnek a klasszikus balett, jazzbalett  és a művészi torna alapjaival. Átfogó tudást szerezhetnek ezen táncművészeti stílusok alap technikai elemeiből, megismerkedhetnek a ritmikus gimnasztikából már ismert kéziszerekkel (labda, fátyol, szalag, karika, buzogány, kötél). Mindezt játékos körülmények között, életkorukhoz igazodva. Így később lehetőségük lesz választani, hogy milyen táncstílusban folytassák tovább az edzéseket.

Gyermekednek ajánljuk, ha…

  • szeretnéd, hogy szép testtartása legyen, és ügyesebben mozogjon,
  • olyan mozgást keresel, ami akkor is hasznára válik, ha végül nem a táncnál köt ki,
  • a technikai tudás megszerzése mellett szeretnéd, hogy megtanulja kifejezni magát a tánc nyelvén keresztül és kibontakozzon kreativitása,
  • és a közös alkotás közben egy közösség részévé váljon.
modern-kortárs tánc
modern-kortárs tánc

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Táncelőkészítő 4-6 éveseknek – szerda 16:15-17:00

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

Táncelőkészítő 4-6 éveseknek

Táncelőkészítő 4-6 éveseknek – 6000 Ft/hó (heti 1×45 perc – szerda 16:15-17:00)

Öltözet
Kényelmes sportruha, balettpapucs

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!