06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Nyilvános Óra

Bemutatás

Egyesületünkben a gyermek tanfolyamokon az órák „zárt ajtók” mögött folynak, a legkisebbek is önállóan, szülők nélkül vesznek részt a foglalkozásokon. Minden évben 1 alkalommal kinyitjuk az ajtókat, amikor a hozzátartozók végignézhetnek egy teljes foglalkozást. Ez általában a téli szüneti előtt utolsó órák egyikén szokott lenni. Az első félév mindig az alapozással telik, az órákon nagyobb terjedelemben vagy kizárólag csak tréningeznek növendékeink. A második félévben már egyre nagyobb hangsúlyt kap a koreográfiák megtanulása, amiket az évzáró előadásokon adnak elő a csoportok. Az első félév vége ezért a legmegfelelőbb időpont arra, hogy óvodás és iskolás csoportjaink (1- 8 osztályosok) bemutassák, amit az első félévben tanultak.

A napközis táborok mellett elutazós nyári tábort is szervezünk egyesületünk növendékeinek. Itt a gyerekek kicsit kiszakadva a megszokott környezetből, családias környezetben, 6 napig egymás társaságát élvezve bővíthetik tánctudásukat. Emellett megismerhetik az adott hely természeti és kulturális értékeit. Esténként közösségi programok keretein belül ismerhetik meg közelebbről egymást, hogy év közben még jobban működjön a csapatmunka.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!