06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Az elfoglaltság nem akadály többé: a tánc felemelő érzése neked is jár

Bemutatás

Veled is előfordult már, hogy egy-egy táncos eseményen zavarban voltál és nem érezted komfortosan magad?

Mindig is ki szeretted volna próbálni magad a különböző táncstílusokban, de eddig nem találtál olyan lehetőséget, ami belefér az életedbe?

Esetleg esküvőre vagy hivatalos, vagy netán már a te nagy napod közeledik?

Ha a te fantáziádat is mozgatja a tánc…

Elgondolkodtál már azon, hogy miért vagy zavarban, amikor a táncra kerül a sor? 

Csak gondolj bele egy pillanatra, hogy milyen felemelő érzéssel töltene el, és mekkora önbizalmat adna neked, ha a következő rendezvényen te lennél a táncparkett ördöge!

Nyilván te is számtalanszor átélted már, hogy amikor bizonyos helyzetekben kellő tudásra, illetve tapasztalatra támaszkodsz, az elképesztően felemelő érzésen kívül, rendkívüli sikerélményt is jelent. Ha pedig a párod csodálatát is sikerül kivívnod, az egyenesen felülmúlhatatlan. Nem igaz?

Nincs ez másképp a tánccal sem. Azonban, aki nem rendelkezik a megfelelő  alapismeretekkel, számtalan kellemetlen, illetve kényelmetlen  helyzetbe kerülhet. Aki viszont kellőképpen felkészül és legalább az alaplépéseket elsajátítja, hatalmas sikereket arathat. Te melyik csoportba szeretnél tartozni?

Ennél még sokkal többről is szól

Mindig van egy első alkalom, hidd el nekünk is volt. Mi is voltunk kezdők. Volt olyan időszak, amikor még mi is bizonytalanok voltunk. Ma azonban, bármilyen zene is csendüljön fel, abban a pillanatban magabiztosság és boldogság lesz úrrá rajtunk.

Pontosan tudjuk, hogy nem vagy könnyű helyzetben, hiszen dolgozó, esetleg családos emberként, valószínűleg idő szűkében vagy, és a nap végére gyakran el is fáradsz, nem igaz? Számodra így a rendszerint esténként megtartott táncórák abszolút nem jöhetnek szóba.

Pedig a táncórák nem csupán egy biztos alaptudást és magabiztosságot adhatnak neked. A tánc, társas tevékenység lévén, kiváló ismerkedési, illetve barátkozási lehetőséget kínál és motiváló, segítő közösséget is nyújthat a számodra. Segítségével egy új, elképesztően színes világba csöppenhetsz, ha akarsz.

El kell döntened, hogy maradsz vagy mész!

A tánc sem jelent megoldást mindenre. Ezért át kell gondolnod, hogy te mit szeretnél! Ha ugyanis úgy érzed, hogy:

 • tökéletesen kerek a világod a tánc nélkül is,
 • ha sem időd, sem energiád nincs arra, hogy megismerd a különböző táncstílusok varázslatos világát,
 • ha kizárólag az ingyenes tanfolyamokat preferálod,
 • már otthon vagy a táncban és nem érzel motivációt arra, hogy új ismeretekkel, lépésekkel finomítsd, illetve egészítsd ki a tudásod, jobb ha tovább kattintasz mert ez most nem neked szól!

Ha azonban:

 • eleged van abból, hogy mindig te vagy az, aki ülve marad a bulin,
 • nem szeretnél többé kényelmetlen helyzetbe kerülni azért, mert nem tudod, hogy hová lépj a jobb és hová a bal lábaddal, amikor felcsendül egy dallam,
 • épp az esküvődre készülsz, és le szeretnéd nyűgözni életed párját, no és persze az egész családod,
 • mosolygós, kellemes hétvégéket szeretnél,
 • és égető vágyat érzel, hogy a táncparketten ropd a mambót, a rumbát vagy a tangót és a többi vérpezsdítő latin és légiesen elegáns standard táncot,

neked egy, az időbeosztásodhoz is passzoló, célzottan összeállított, kizárólag a lényegre összpontosító és felnőtteknek szóló tánckurzusra van szükséged! 

Mutatjuk a megoldást

Az Impulz Mozgásközpontban, a Felnőtt tánciskola szombati, 2×45 perces táncórái még a legelfoglaltabb anyukáknak, apukáknak, pároknak és egyedülállóknak is kellemes hétzáró kikapcsolódást ígér, így egészen biztos, hogy számodra sem okoz majd csalódást.

Itt a lehetőség, hogy szombat délelőttönként, mindössze kétszer háromnegyed óra alatt, egymástól teljesen különálló kurzusokon megismerd, elsajátítsd, esetleg felfrissítsd a standard és a latin táncok alaplépéseit. 

Az Impulz Mozgásközpont Felnőtt tánciskola kiváló lehetőség a számodra, amennyiben:

 • gyorsan és hatékonyan szeretnél megbízható alap tánctudásra szert tenni
 • mostantól magabiztosabban szeretnél megmozdulni a zenére
 • kirobbanóan jól szeretnéd érezni magad a bőrödben
 • levezetnéd a hét alatt felgyülemlett stresszt
 • remek társaságba szeretnél kerülni

Szombatonként egyszerre két különböző tánc alaplépéseit sajátíthatod el 9:00 és 10:30 óra között. Ha szeretnél jelentkezni az általad kiválasztott kurzusra vagy kurzusokra, azt az adott héten csütörtökig teheted meg az info@impulzmkp.hu email címen. (Az esetleges lemondást is eddig a határidőig tedd meg!) 

 

Te milyen stílusokat szeretnél megtanulni? Válaszd ki a számodra legvonzóbb kurzusokat most!

 

Február 29. – Fox-trott, cha-Cha

Március 7. – Cha-cha, keringő

Március 14. – Keringő, mambó

Március 21. – Mambó, rumba

Március 28. – Rumba, tangó

Április 4. – Tangó, rocky

Április 18. – Fox-trott, rocky

 

Az éppen aktuális kurzus díját a helyszínen tudod kiegyenlíteni, készpénzzel vagy bankkártyával.

A részvétel díja: 2500 Ft/fő/alkalom

Ugye, te szeretnél magabiztosan mozdulni a zene ezernyi varázslatos dallamára vagy vérpezsdítő ütemére?

Ha készen állsz arra, hogy mostantól a figyelem középpontjába kerülj, válaszd a Felnőtt tánciskola szuper intenzív tánckurzusait és döntsd le a korlátaidat! Szeretettel várunk!

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!