06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Zumba

A Zumba óráról

3 érv a zumba edzés mellett

A zumba edzéseken különleges mozdulatok segítségével, latin ritmusokra mozoghatsz. A hangulat egészen biztosan magával ragad.

Miközben fülig érő mosollyal táncolsz, feszes, tónusos izomzatra tehetsz szert és növelheted az állóképességed is. És hogy még miért érdemes beiratkozni az óráinkra? Olvass tovább, azonnal eláruljuk!

A zumba edzés lehet a kedvenc időtöltésed

A zumba edzés a latin táncos mozdulatok és elemek találkozása a vérpezsdítő latin muzsikával, ami szinte bárkit ellenállhatatlanul mozgásra késztet.

Éld át te is a pezsgő dallamok, az ütemes zene és a közös tánc magával ragadó hangulatát! Imádni fogod és nem csak ezért! Van még néhány verhetetlen érvünk mellette.

Keresve sem találhatnál jobbat a zumbánál, ha utánozhatatlanul felüdítő élményre vágysz

A zumba csodálatos tulajdonsága, hogy miközben hatékony és intenzív edzésmunkát nyújt, elképesztő energikussá teszt és jókedvre derít. Sokan pont azért szeretik, mert szórakozva mozgatják át szinte az egész testüket. Közben pedig képtelenek nem mosolyogni és élvezni ezt az egészet. 

Tehát, ha azt a mozgásformát keresed, ami letörölhetetlen mosolyt csal az arcodra a zumbánál keresve sem találhatnál jobbat.

A zumba edzés tökéletes választás, ha tetőtől-talpig átmozgatnád magad

Mert ugye egy edzésnél ez is számít és a zumbázás bizony nem csak a szórakozásról szól! Mind megizzadunk az óra végére. Ha nem így lenne, nem is lenne igazi edzés, nem igaz?

Az intenzív mozgás hatására ugyanis:

  • felpezsdül a vérkeringés
  • erősödik a vázizomzat
  • nő az izomerő
  • fejlődik az egyensúlyérzék és az állóképesség
  • beindulnak a méregtelenítő folyamatok
  • feszesedik a bőr

A teljes testet megdolgoztatja. Úgyhogy készülj fel, itt nincs lazsálás! 😉

A közösség erejével még erősebb lehetsz

Persze, lehet edzeni otthon és ki lehet menni futni vagy biciklizni a parkba is. De amennyire könnyű elkezdeni egyedül, épp annyira könnyű abbahagyni is, amivel kárba vész az addig elvégzett munka. 

Mert ugye tudod, hogy az ízületeid, csontjaid egészségének megőrzéséhez, illetve az egészséges immunrendszerhez szükséged van rendszeres intenzív mozgásra is? Ami történetesen vérpezsdítő tánc is lehet, már csak a hangulat kedvéért is.

Úgyhogy érdemes már most elkezdeni a szervezeted felkészítését az őszi-téli kihívásokra. A mozgást pedig soha ne lustálkodd el!

Ha szükséged van hozzá egy nagy adag motivációra, vagy egyszerűen csak az önbizalmad és a magabiztosságod szeretnéd megerősíteni, ne is keress más elfoglaltságot hétfőnként 20:00 és 21:00 között

Szeretettel várunk az Impulz Mozgásközpont zumba edzésein!

modern-kortárs tánc

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont
Kedd 19:30-20:30

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

1500 Ft/alkalom

vagy

5000 Ft/4 alkalom

(Fizetni csak készpénzzel lehetséges az oktatónál.)

Öltözet
Kényelmes sportruha, nem fekete talpú edzőcipő

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!