06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Tímár Krisztina

Oktatott órák

Hot Pilates, Harmony flow

Magamról

2016 Csoportos fitness instruktor

2015 Beautyrobic oktató

2020 Life-és Sport Coach

2021 Access Bars kezelő

2023 Hot Pilates oktató

 

Egy igazi energiabomba vagyok, aki tele van élettel és vidámsággal. Egy tűzgömb, akinek a mosolya és lelkesedése ragadós. Nemcsak egy edző vagyok, hanem egy olyan motívációs erő, aki elkötelezett abban, hogy segítsen az embereknek felfedezni és kihozni a legjobbat önmagukból. Emellett egyedülállóan empatikus és gondoskodó személyiség is lakozik bennem, aki mindig tisztelettel és figyelemmel fordul vendégei/ügyfelei felé. 

Az életmódom, a mozgás iránti szenvedélyem és az egészséges életvitel nagyszerű alapokat teremtenek ahhoz. hogy segítsek másoknak elérni a kiegyensúlyozott, boldog és stresszmentes életet. Hiszek abban, hogy a sportnak nem csak a testre, hanem a lélekre és a szellemre is pozitív hatást gyakorol. 

Céljom, hogy segítsek az embereknek kiegyensúlyozott, boldog és stresszmentes életet élni, így az én fókuszomban elsődlegesen a mozgás és a mentális egészség van. 

Ezáltal a mindennapi kihívások, talán nem akadályként jelennek meg az emberek életében, hanem izgalmas, lehetőségekkel teli kihívásként. 

Ismerkedj

Szabó Tímea

Szabó Tímea

Gubcsi Zsanna

Gubcsi Zsanna

Tímár Krisztina

Tímár Krisztina