06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Tanévzáró előadás

Bemutatás

Modern tánc tanfolyamainkon a tanévet mindig színpadi előadással zárjuk. Az előadáson minden tanítványunk fellép a kezdő óvódásoktól a felnőtt csoportokig. A program betekintést enged egyesületünk munkájába, felfedve a fejlődés távlatait. A szereplők egyben nézők is: a kisebbek lelkesen nézik, hogy mit fognak később tanulni, a nagyok pedig nosztalgiával emlékeznek a kezdetekre.

A napközis táborok mellett elutazós nyári tábort is szervezünk egyesületünk növendékeinek. Itt a gyerekek kicsit kiszakadva a megszokott környezetből, családias környezetben, 6 napig egymás társaságát élvezve bővíthetik tánctudásukat. Emellett megismerhetik az adott hely természeti és kulturális értékeit. Esténként közösségi programok keretein belül ismerhetik meg közelebbről egymást, hogy év közben még jobban működjön a csapatmunka.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!