06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Szenior Tánc

A szenior táncról

Bemutatás

Azt mondják, hogy a MOZGÁS mindennek az alapja.

A tánc is egy olyan mozgásforma, amely nagyon jó hatással van nem csak a testünkre, hanem a szellemünkre és lelkünkre is egyaránt.

MIÉRT HATÉKONY A TÁNC IDŐSEBB KORBAN IS?

Idősebb korban még inkább fontos, hogy mozogjunk, hiszen

tudományosan igazolt, hogy a rendszeres tánc a szellemi leépülésre vonatkozóan késleltető hatású, harmonizálja az agyféltekék működését.

 Örömteli tevékenységre, közösségre találhat, olyan közegre, ahol jó a hangulat, ahol elfogadják. Ifjúkori élmények idéződnek fel a tánc hatására.

Az idősödő szervezethez igazított, gyengéd és könnyű sport.

Növeli az állóképességet, javítja az egyensúlyérzéket, fejleszti a mozgáskoordinációt. Kutatások kimutatták, hogy segít a demencia megelőzésében. Akut mozgásszervi vagy egyéb betegség esetén azonban ajánlott a kezelőorvossal való egyeztetés.

Teljes mértékben ki tud kapcsolni az, aki részt vesz egy ilyen foglalkozáson. Az órákon vidám zenére, gyakran régi slágerekre táncolunk.

Előképzettség nélkül, és egyedül is eljöhet bárki, nincs szükség partnerre, nincs teljesítménykényszer. Mindenki a saját képességei szerint próbálja kihozni magából a legjobbat.

Várunk szeretettel minden szépkorú hölgyet!

Aktuális kurzusaink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Az online órákat keresse aktuális órarendünkben.

Szerda: 16:30-17:30

Tandíjak és infók

Tandíj

2000 Ft/alkalom

9250 Ft/ 5 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 45 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)

17000 Ft/ 10 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 90 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)

Nyugdíjasoknak:
1500 Ft/alkalom

6750 Ft/ 5 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 45 napig használható fel)

11000 Ft/ 10 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 90 napig használható fel)

Öltözet

Kényelmes sportruha, nem fekete talpú edzőcipő.

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!