06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Strong by Zumba

A Strong by Zumba-ról

Bemutatás

A Strong by Zumba névre keresztelt edzésforma teljesen más, mint az eddig látott Zumba.
A táncos mozdulatok helyett kőkemény ütéseket és rúgásokat használunk, de az alapelv megmaradt, hogy azonos zenei részekre azonos a koreográfia.
Az új edzésforma a magas intenzitású intervall tréning és az edzéshez tudományosan megkomponált zene kombinációja. Every beat has a move, every move has a beat (Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem) – a szlogenje a Strong by Zumba programnak, mely a szinkronitást, a zenének és a mozdulatok intenzitásának egységét hangsúlyozza. A Strong by Zumba órákon az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatok intenzitása fokozatosan erősödik. A saját testsúlyunkat használjuk fel az erőnlétünk és kondíciónk javításához, valamint izomzatunk szálkásításához.
Ajánlom minden vendégemnek, férfiaknak egyaránt, aki formálódásra, álllóképességének javítására és önbizalmának építésére vágyik.

Aktuális kurzusaink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont
Hétfő 16:30-17:30
Szerda 18:00-19:00

Tandíjak és infók

Tandíj
2000 Ft/alkalom
9250 Ft/5 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 45 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)
17000 Ft/10 alkalom (a bérlet a vásárlástól számított 90 napig használható fel, bármely heti rendszerességű 60 perces felnőtt csoportos órára)
Öltözet
Kényelmes sportruha, váltócipő (ami nem fekete talpú!)

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!