06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Járomi Andrea

Oktatott Órák

Zumba
Alakformáló
Tabata
Meridián torna gyerekeknek és felnőtteknek
Szenior tánc

Magamról

Hogy mit is jelent számomra valójában a Zumba:

Gyerekkorom óta foglalkoztat a tánc. Ott kezdődött, amikor pici baba voltam, apukám bekapcsolta a zenét, én pedig elkezdtem ritmusra mozogni és amikor kikapcsolta abbahagytam. Arra gondolt, hogy ennek a gyermeknek talán van ritmusérzéke. Mi lett ebből? Megtanított táncolni, amiért örökké hálás leszek neki, mert életem részévé vált a zene és a tánc.

J​ártam balettozni, jazzbalettoztam is, amit nagyon kedveltem. Az iskolában különböző táncokat is betanultunk, amit utána előadtunk. Mindig szerettem volna komolyabban foglalkozni a táncolással. Viszont másfelé vitt az utam mindaddig, amíg ​2011-ben​ barátnőm ajánlására elmentem a Zumba oktatói képzésre, ami életem egyik legjobb döntése volt. Azóta csatlakoztam különböző táncos közösségekhez és elkezdtem Zumba órákat tartani. Először külföldön és most hazatérve itthon folytatom.

A Zumbában minden latin-amerikai táncstílus megtalálható. A koreográfiákba beépítve egy fergeteges hangulatú, minden testrészt megmozgató óratípus jön létre.Többek között ezért szeretem. ​Kikapcsol, szórakoztat, ha fáradt vagy energikussá tesz. Egyedülállóan erősíti az önképet, táplálja a nagyfokú “jól érzem magam” ​érzést.

Gyertek el, próbáljátok ki és győződjetek meg személyesen róla, hogy “Ép testben, miért ép a lélek”.

Végzettségek

Zumba 2012

Meridián torna 2018

Csoportos Fitness instruktor 2019

Ismerkedj

Szabó Tímea

Szabó Tímea

Gubcsi Zsanna

Gubcsi Zsanna

Tímár Krisztina

Tímár Krisztina