06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Jánosi Erzsébet

Oktatott Órák

Hatha jóga iskolásoknak
Hatha jóga felnőtteknek

Magamról

Gyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek a sport, a mozgás: úsztam, aerobikoztam, néptáncoltam…majd jött az edzőterem és a fitnessz. A jógát a sok ülő munkához kapcsolódó kellemetlenség miatt próbáltam ki, de annyira megfogott, hogy azóta is rendületlenül gyarkorlom. Ennek már 10 éve, de a szerelem töretlen. Nem kellett sok idő, hogy ne csak a fizikai de a szellemi szintű jótékony hatásait is észrevegyem magamon. A jóga sokkal többet nyújt számomra, mint csak a mozgás örömét – amikor jógázom, semmi mással nem foglkozom, kikapcsolok, elengedem a hétköznapok gondjait, megengedem magamnak hogy csak annyit és úgy gyakoroljak, amire képes vagyok és ami jól esik. Nincs versengés, nincs megfelelési kényszer.

Ezek az élmények vezettek oda, hogy mélyebben is elmerüljek a jóga világában és az oktatás által másoknak is átadhassam ezt a tapasztalatot. Az oktatóképzés során amellett, hogy elsajátítottam a hatha jóga alapjait, bepillantást kaptam a hot jóga, a jin és flow sajátosságaiba. Fontosnak tartom, hogy a fiatalabb korosztály is megtapasztalhassa a jóga nyújtotta pozitív hatásokat, ezért elvégeztem egy Tini jóga továbbképzést. Jelenleg fasciális alapú flow jógaoktatói vizsgámra készülök s még mindig úgy érzem ez csak az út eleje.

Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban mindenkinek szüksége van egy kis szigetre, ahol csak maga van, ahol nincsenek elvárások de mégis van fejlődés. Nagyon fontos számomra a felszabadult légkör kialakítása, ahol mindenki aktuális állapotának megfelelően, saját tempójában haladhat. Ha érzed a késztetést és szívesen megtapasztalnád, neked mit tud adni a jógázás – vagy már tudod 🙂 és ezért csatlakoznál – örömmel látlak az óráimon.

Végzettségek

2017 – Kezdő ashtanga tanfolyam
2019 – 200 órás jógaoktató
2019 – Tini jógaoktató
2020 – Flow jógaoktató (fasciális alapon)
2020 – Gerinc és jóga tanfolyam (Bene Máté)9

Ismerkedj

Szabó Tímea

Szabó Tímea

Gubcsi Zsanna

Gubcsi Zsanna

Tímár Krisztina

Tímár Krisztina