06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Hot Pilates edzés

Hot Pilates edzésről

A Hot Pilates edzésprogram egy izgalmas és eredményorientált edzésmódszer, amely a Pilates alapjaira építve kombinálja a magas és alacsony intenzitású gyakorlatokat. Ez az edzésmódszer nem csak segít erősíteni az izmokat és javítani a testtartást, hanem fokozza az állóképességet és növeli a test rugalmasságát.

A Hot Pilates órákon a terem hőmérséklete általában 35 Celsius fok. Miért is jó ez?

  • A meleg fokozza az edzés intenzitását,
  • elősegíti az izmok munkáját és ízületek gördülékeny mozgását,
  • fokozza a vérkeringést,
  • hozzájárul a salakanyagok ürítéséhez.

Az alacsony intenzitású gyakorlatok, fókuszálnak az erőközpont (a core) erősítésére, a testtartás javítására és az izmok rugalmasságának fejlesztésére. A középpontban a kontrollált mozgás és a helyes testtartás áll, ami segít az izmok egyenletes és tudatos munkájában.

A magas intenzitású gyakorlatok az állóképesség és az erőnlét fejlesztését célozzák. Ezek a gyakorlatok lehetnek dinamikus intervallumok, ahol a résztvevők intenzív kardio mozgásokat végeznek, mint például ugrálás és futás, hogy megemeljék a pulzusszámot és az elégetni a kalória számot. Az erőnlétet fejlesztő gyakorlatok pedig magukba foglalhatnak súlyzós vagy saját testsúlyos gyakorlatokat, amelyek segítenek az izmok feszesebbé tételében és az anyagcsere felgyorsításában.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a forró környezetben végzett intenzív edzés megterhelheti a szervezetet, és nem mindenki számára ajánlott. Akik szívproblémákkal, magas vérnyomással küzdenek vagy várandósak, náluk érdemes egy egészségügyi szakemberrel konzultálni , mielőtt elkezdik a Hot Pilates gyakorlását.

A megfelelő hidratáció és az óra előtti és utáni nyújtás is kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony edzés eléréséhez.

Ha hatékony és dinamikus edzésre vágysz, amely átfogó eredményeket hoz, akkor csatlakozz Hot Pilates óráinkhoz!

HarmonyFlow

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Szerda: 19:00-20:00

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók
3790 Ft/alkalom

vagy 34000 Ft/10 alkalom

vagy 30000 Ft/hó

(a jegy és a bérlet ára az oktatónál fizetendő!)

Öltözet
Kényelmes sportruha, zokni

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!