06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

HarmonyFlow edzés

HarmonyFlow edzésről

A TEST ÉS LÉLEK EGYSÉGÉNEK MEGERŐSÍTÉSE,
Ez a HarmonyFlow edzés lényege.

Itt már nem csak a fizikai szempontokra helyezzük a hangsúlyt, hanem a belső egyensúly és harmónia megteremtésére is.

Az óra alappillérei:

Rugalmas test – A stretching segít a tested rugalmasságának növelésében, így könnyebben elérheted a testmozgásokat és csökkentheted a sérülések kockázatát. A nyújtások által a tested könnyedebbé válik, és a mindennapi mozgások is könnyebben mennek majd.

Gerincbarát megközelítés – A preventív tréning a gerinc egészségét helyezi előtérbe. Ha hosszú órákat töltesz ülve, munka közben, akkor ezt az edzésformát egyenesen neked találták ki. A gerincet tartó mély izmok célzott erősítésével hozzájárul gerincünk természetes görbületeinek fenntartásához, visszaállításához. 

Erős központ: A Pilates alapelveinek beépítése a HarmonyFlow edzésbe. Nem csak a nagyobb izomcsoportokat célozzuk meg, hanem a mélyebb, stabilizáló izmokat is erősítjük. Ennek eredményeképpen javul a testtartásod, csökkennek a hátfájdalmaid és növekszik az erőnléted.

Lelki béke: A meditációs elemek révén a HarmonyFlow lehetővé teszi számodra, hogy megtaláld a belső csend és béke állapotát még az edzés közben is. A stressz csökkentésével és a mentális fókusz erősítésével nő a koncentrációs képességed könnyebben fogod venni a mindennapok kihívásait.

Teljes harmónia: A három összetevő összehangolásával a HarmonyFlow edzés olyan élményt nyújt, ami átöleli az egész tested és lelked. Nem csak egy edzés, hanem egy olyan utazás, ahol mindennapi életed kihívásaitól függetlenül megtalálhatod a harmóniát és a belső erőt.

Válaszd a HarmonyFlow-t, ha nem csupán egy edzésre vágysz, hanem egy olyan utazásra, ahol mozdulataid összhangja hozza el a testi-lelki nyugalmat. Éld meg a változást, változtass életmódodon, élvezd és tapasztald meg a feszültségmentes testet és a nyugodt elmét!

Ez a te utad a teljes harmóniához és boldogsághoz.

HarmonyFlow

Aktuális óráink

XVI. kerület Bányász utca 18. Impulz Mozgásközpont

Hétfő 19:00-20:00

Alkalmi és bérlet árak

Árak és infók

3000 Ft/alkalom

vagy 12900 Ft/5 alkalom

vagy 27000 Ft/10 alkalom

(a jegy és a bérlet ára az oktatónál fizetendő!)

Az 5 alkalmas bérlet a vásárlás napjától számítva 7 héten keresztül használható fel!

A 10 alkalmas bérlet a vásárlás napjától számítva 12 héten keresztül használható fel!

Öltözet
Kényelmes sportruha, zokni

Impulz hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy ingyenes diétás és otthoni edzést segítő ebookkal.
* kötelező mező
/ ( hh / nn )

Készen állsz?

Ha változtatnál az életmódodon és el szeretnél kezdeni sportolni, most itt a lehetőség, hogy ingyenes nyílt órák keretében kipróbálj többféle mozgásformát. Gyere el és légy te is aktív résztvevője a közösségnek!