06 30 156 9362 info@impulzmkp.hu

Hatha Jóga óvodásoknak

Hatha jóga iskolásoknak

Hatha jóga felnőtteknek

Magamról

A keleti filozófiák és bölcseleti rendszerek gyermekkorom óta az érdeklődésem tárgyát képezik, amihez legalább ugyanakkora súllyal társult a mozgás szenvedélye is. Viszonylag korán felfedeztem, hogy a mozgás, mozgásban levés gyógyító hatással bír és rendkívül nagy erővel tud hatni a lélekre. 

Körülbelül tíz éve kezdtem el felfedezni az önismeretben rejlő határtalan lehetőségeket és egyre mélyebb értelmet nyer a tény, miszerint csak belső munkával érhető el a tartós boldogság, megelégedettség. 

A Jógában egy olyan komplex rendszerre találtam, ami iránymutatást ad az élet minden területén és képes tökéletes egyensúlyt teremteni a test és a lélek között. A fizikai és szellemi sík folyamatos kölcsönhatását kihasználva csiszolunk gyémántot magunkból és megtapasztaljuk azt a belső csendességet, békét, amire tudatosan vagy tudattalanul, de mindannyian vágyunk. 

A gyakorlással eltöltött évek során egyre tisztább lett bennem a szándék, hogy mintegy szolgálatként adjam tovább ezt a többezer éves bölcsességet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Az általam képviselt oktatásmódszertan három síkon fejti ki hatását. Fizikai szinten a test karbantartásán, a betegségek megelőzésén, a helyes légzés kialakításán és a gerinc- ill. az ízületek védelmén van a fő hangsúly. A gyakorlás közben végig befelé, önmagunkra figyelve megtanulunk kapcsolódni az érzelmeinkkel a testi érzeteken keresztül, ami gyümölcsözően hat az érzelmi világunkra és támogatja belső harmóniánkat. Szellemi szinten a Jóga, mint tudatállapot az elmefolyamatok elcsendesedésében és a belső béke megtapasztalásában teljesedik ki.

Végzettségek

2008-2010 Önismereti Pszichodráma csoport 

2015 Európai Önkéntes Szolgálat – Hátrányos helyzetű gyermekek óvodája és napközi otthona – Centro Internazionale delle Culture Ubuntu, Palermo, Szicília

2016 A Tudat Jógája, Tan kapuja Buddhista Főiskola

2016 Shiatsu Alaptanfolyam, Nemzetközi Shiatsu Iskola, Budapest

2017 MÁS Jóga Alaptanfolyam, Agnisoma

2018 Jóga Pszichológia és Terápia, Himalájai Jóga Tradíció

2018 – 2019 Hatha Jóga Oktatóképzési program, Purnam Jógaoktató Akadémia

2019 Vinyasza Flow Oktatóképzési program, Purnam Jógaoktató Akadémia

2019 Vipassana Meditációs elvonulás, Magyarország

2019 Gyermekjóga Oktatóképzés Csíki Mariannal

Ismerkedj

További oktatóink

Járomi Andrea

Járomi Andrea

Szilvásy Tamás

Szilvásy Tamás

Szabó Tímea

Szabó Tímea